Sjuk!

Wiho alltid ! Men Hanna bästavän var så gullig så när hon kom förbi mig imorgon hade hon med hela One Three Hill boxen 1a säsongen! Tach bebu! Så nu ska jag kolla på den! Har redan kollat 5 avsnitt! Men ni får ha det så bra så kommer lite klädkollage sen! För jag vill ha kläder nu tack (a) 3 veckor och 5 dagar förresten tills ajg och Hanna och Mamma åker till cyyypern!!! Puss!

jag orkar inte uppdtera!

Jag orkar inte ha en blogg... Jag kan inte hålla på med bloggning xd jag ... äh skitsamma... men aja who the fuck cares? jag gör ! hahahaha nej nu blev det här inlägger cpat -.- aja skitsamma....

vblogg!

Sorry för sålig update, ska bättra mig!

Tjena bitches!

Kör på en ego rubrik... jag är ensam hemma ikväll/natt.. :) ska nog värma en till pizza snart (a) Sen ska jag sätta på någon film!!! :) För det går inte så bra program på tv... :) MYYYYYYYS!!! :D
det här var min första bild som jag redigerade på ps.... Hihi (a) visste inte hur jag gjorde, men jävligt stolt blev jag !!! Jag kanske gör ett videoinlägg? :) who knowes? ;D

godnatt...

nu ska jag sussa är grymt trött, var ju  på träning i alby idag, mycket trevliga pojkar ^^ Man fick mycket beröm för att man  var bra och så... Men nu ska min dator tydligen starta om sig ... så jag har lite bråttom att skriva, därför kanske det blir lite stavfel och inte helt svenska meningar... men aja, nu har jag gjort läxan också. och nu ska jag sova, gud så skönt! imrorgon har jag världens jobbigaste dag -.- sedan träning i 2 och enhalv timme, kul! :) Faktiskt, då ska Hanna med, och det gör att det kommer bli ännu roligare ^^ den lilla filuren!!! (a) Aja puss, och jag avslutar med en egobild :)
detta var min affvobild förut

Mina skooor har kommit jauu!

Fast jag måste säga att jag är lite besviken faktiskt... Dom var mycket finare på bilden, men aja, shit happens ;D Får väl se till att skaffa ett par till uggs, och dom var inte så varma helelr..... men ajjaaa :d snart ska jag upp till stuvsta station och möta Amanda, sen ska vi till en hall i Alby och träna! Men har ingen aning om vart den ligger ch Hampus svarar inte på sms ... -.- Wihoo, men aja... :) Det var allt :D Juste! Jag har lärt mig att shejka rumpan fram och bak snabbt ;) Jag och matilda ska dansa solo till denna låt: ( inte shejka rumpan ;) ) Den är faktiskt grymt härlig : <och det kommer bli as häftigt när åttorna och niorna är på scenen och ska damsa !! ;D Men nu får ha den så bra :) puss älsklingar, mihi :$                                                                                                                                                                                                                                           
Jag blir ju deppad nu när jag sitter och kollar på bilder ifrån 6an, miss it soo much ... :/ men om ett år, i 9an då jävlar blire återträff (a)

Onsdag!

Dagen före min favoritdag (a) Torsdagen! Den är härlig, hihi (a) Kag har tränat idag i tre tim, därför har jag inte bloggt :) Men nu  kommer min blogg vara väldigt tråkig idag.. Men aja... kyss och allt:)

Tjaoo!

Förlåt får bad update :) Men iaf, jag har verit med Lisa idag, för Marcus var sjuk :) Men aja ... :) Snart blir det dusch, sen sova (a) Tihihi (a) Det kommer säkert inte bli så men ... Jag kan ju ialafall försöka :) Så ska jag gå upp klockan 6.00 imorgon!! Då har jag två timmar på mig, jag behöver egentligen bara 40, men skänt då man inte behöver stressa faktiskt! Men aja. Nu blire till att kolla bloggar ! Puss :)
Jag har nu bestämt mig för att ta hål ( däruppe ) i örat igen! mitt har ju då växt igen ... :(
JUSTE!! Nu ska det tydligen bli kallare igen!! JAAAA!!! Jag älskar när kylan kommer (a)

Hann inte uppdatera innan jag skulle träna...

Förlåt för det ! Men nu blir det mat, sedan tv, bloggning, facebook och sedan har jag besttämt mig för att sova faktiskr! Klockan 9 ska jag sussa! ;) Men iallafall, jag ska berätta om min osmartaste vän FORSEN!! Om ni inte vill veta lite saker om honom kan ni sluta läsa NU ! Känn dig hedrad som får vara med :')
- han försökte sätta på en ugn ( inte knulla men ... ) på lamporna som släcks när den är tillräckligt varm...
- han hällde ut en kastrull med kokande vatten över spisen och sa att han inte visste att det var hål i silen..
- På no:n idag trodde han att han hade tagir sönder ett microsop när inte kontakten var i ...
Han har gjort mycket annat korkad också :) Men det här tyckte jag var bland det roligaste, hihi (a) Men aja whatever... nu ska jag käka! :) vi höres! :)
HAHA !! Jag är väl alltid seriös? Eller? Gamla bilder!!

Nej men nu bär det av till skolan!

Jag hittade ett mycket intressant sätt att spendera tiden som var över ^^ sminka mig ! (a) Tihi (a) Men nu får ni en till egobild på mig med min dåliga cam! Men på min andra dator, attans vad min cam är bra på den ! :)
Jaja vi hörs efterskolan mina trogna läsare! :)

morning!

nu sitter jag bokstavligt med en macka i munnen (a) har drömt världens underbaraste dröm också!! men den kommer ni inte få veta eftersom då kommer jag avslöja väldigt myvket av det jag inte vill att någon ska veta (a) Menmen... Idag har jag bara vanliga mjukisbyxor på mig för att mysa till det ! Skönt säger jag bara ... Jag bryr mig helt ärligt inte om hur jag ser ut i skolan längre... Visst ibland vill jag ju självklart vara fin! ;) Men aja... Jag börjar 9.20 idag, det är också skönt! Fast jag slutar halv fyra... INTE bra... Då ska jag åka till telefonplan och gymma med mor min.! Sådetså! Jag ska vara jätte duktig och springa! Sen imorgon ska jag träffa Marcus, hihi det var länge sen det :) Sen aa ... Det finns inte så mycket mer att skriva förutom FRÅGESTUNDEN HAR INTE FÅRR MYCKET FRÅGOR ALLS! Och ändå hade jag besöksrekord igår, det är inte bra mina kära läsare... Men aja nu ska jag slutföra min frukost genom att dricka upp mitt stora glas vatten och reda... (?) Ööööh, vet jag inte ... :) kanske kommer ett till inlägg då ;) Men aja PÖSS!

Ser lite ut som en kille faktiskt .. ;)
Nu är detta en väldigt dålig bild ... Men på min vänstra sida har jag hela två smilgropar!!! :O Och ursäkta min dåliga cam ^^ Men aja whatever, ! :)

Träääning!

Eller den börjar om exakt en timme! Det ska bli kul! Fast jag vet inte riktigt om jag kan träna, eftersom jag har skadat ryggen. så ajg ska prova lite idag för att se om det går bra! Och det hoppas jag verkligen, för det är så kul med gymnastik! Har träning i hela 3 timmar idag också! Jag kan verkligen inte klaga för jag älskar att träna! :)
V år älskade hall :')
Men vi hörs efter träningen såklart!!

Har ni tänk på en sak?

nu förtiden är ju alla bloggar rosa! Ja jag vet, det har varit så mycket länge ;) Men jag har inte riktigt tänkt på det föräns nu... Och jag har också tänk på att min inte kommer bli rosa heller, inte någongång tror jag ... Eller ska jag göra en helrosa design ? ;) Nä skule inte tro det.... Men visst, jag tycker det är snyggt med rosa och allt.. Designer kan vara skitsnygga i rosa, eller dom ÄR skitsnygga i rosa... Bara det att jag har trättnat på att allt ska vara så barbi som möljigt... Rosa mjukisdresser, rosa kläder, rosa läppar och allting!!! Och sedan blir det många små fjortisar som vill vara som tillexempel dessie. Och hon blir så jävla pissed off om hon ser att någon ser ut som henne. Men hon får väl förihelvete vänta sig att det kommer vara människor som vill vara som henne. Nu när hon har blivit ''kändis'', jag kan förstå att hon inte tycker det är kul och så.. Men hon behöver ju inte tracka ner dom! Och om hon trackar ner dom så tycker hon ju fan illa om sigsjälv också eftersom det är som henne dom försöker vara ... åh så sur jag bli..! Ni behöver verkligen inte hålla med mig. Men det är så jag tycker... Men jag måste fråga .  Håller ni med mig?



Jag är iallafall en av dom som INTE vill vara som dom... Jag kör på mitt eget race.....

Väldigt bra sagt!

The way to get started is to quit talking and start doing! Det sa denhär tjejen! tihi det var bra sagt tycker jag ! :) Desutom har hon en väldigt bra blogg också! :)

Nu design!!

Nu har jag ju då en ny design som ni kanske ser?
Nu är frågan !
Hiss/Diss?

idol!!

Nu på 4an är det ju alla auditions för er som missat idol ( som ajg har gjort ) för jag har inte haft tid att kolla på det... Men nu tar jag igen! Tänkte även börja jobba på en ny design! En svart ska det bli!! :) Men nu ghar Hanna dragit hem, och ja... Jag är hemma nu då, lite ont i magen har jag faktiskt... :) Tror jag åt lite mycket igår asså (a)

Men nu börjar det igen!!!
Se hela bilden

Fick en fråga av en läsare!

Vilken är din favorit årstid?

Jag älskar faktiskt alla årstider!
Vintern för det är så mycsigt med all snön och skidåkning!
Våren för det ger en glädje när blommorna börjar komma och allt börjar bli varmt och växa iegn!
Sommaren: SOMMARLOV och VÄRME!!
Hösten det är vackert med alla löv, det börjar bli kyligare så man måste ha varma halsdukar och koftor!


http://2kockar.files.wordpress.com/2008/08/trad1.png?w=420&h=541

Det är vad jag tycker! :)
Vad tycker ni?

Godnatt världen..

Nu har jag haft en väldigt bra dag med hanna! Undrar om vi kommer kunna sova inatt eftersom the ring var välsigt läskigt vill jag meddela, vi kom nyss in efter att ha varit ute och bara snackat med joel lite... Det var mysigt, men kallt , och läskigt eftersom vi satt i en park där det hänt massor av olika saker :/ Men aja , nu ska vi bädda och sedan sova!                         
Tack för en underbar kväll bästis <3

Hallå alla underbara läsare..

Nu är jag med hanna sötaste bästis <3 Vi ska snart sticka och hyra film och köpa b&J såklart!! Vi ska mysa gaalet ;D haha jag har märkt att jag har blivit värsta ''mysiga'' människan... Jag älskar att sutta och kolla på film med någon ;) Men aja whatever..! Vi ska hyra en skräckfilm och en komedi!! Typ... Eller iallafall en tjejfilm, behöver itne vara komedi , men de flesta tjejfilmerna är ju komedier .. :)

Men juste, är det någon dom missat denna söta lilla brud?


Hon är bara för gullig! :) Mitt barn ska vara som henne blandat med hon som sjunger '' The 50 states song'' på ellen degeneres!! Underbaraste någonsin!!

Skor beställda!!

De höga uggsen från inlägget som jag gjorde för inte länge sen alls! Jaaaaa! :D Dom kommer jag verkligen bo i asså! Myys! Ska vara med hanna ikväll tror jag ;) Hennes match slutar klockan 10 i aspudden, så det kommer ta ett tag innan hon kommer hit eller jag till henne dåra ... :/ men imorgon ska vi shoppa, kanske till grönan en liten stund? Jag vet inte ... :) båda har ju comviq somsagt ! ;) Men jag vet verkligen inte om jag orkar......

HAHA! Hej jag heter emma och jag kan itne vara seriös när jag är min hanna bästis... Men jag älskar dig <3

Fredag!

Och jag orkar inte med någonting alls idag faktiskt... Som vanligt, HAHA! Men hanna drog nyss hem, hon har match idag ! Men jag vill ut ... Vill ändå inte sitta inne hela kvällen.. Men det kanske blir så, för just nu känner jag att jag INTE orkar asså... Vi får se hur det blir med den saken iaf! Jaja, jag har bildbrist men ... En egobild om dagen är bra för magen!!

vintern börjar komma nu!

Och jag har börjat tänka på myysiga innekvällar med varm chocklad med marsmallows, filmer, och självklart mysiga kläder och skidåkning!!


Dom här ska jag nog skaffa faktiskt! Som uggs, men dom går högt upp på vaden och ser ju hur skäna ut somhelst! Ska nog beställa i strl 37 även fast jag har 35/36 för det är skönt med stora vinter skor ju!


Mysig va ?!

Sen finns det än määäängd med halsdukar som jag SKA ha! ;)

Åhh!


åhh ! återigen...



Jag SKA snaaart köpa myyyycket nya höstkläder!!! :D

Men nu måste jag plugga, kyss och smek ;)

jag sa ju att ni ska klaga!!!

Haha jag kan verkligen inte h¨lla det jag lovar med bloggnigen... Men iallafall, nu måste jag ta tag med 4 läxor som man har!! WIIIIIIEE!!!! -.- Men aja jag tror nog jag klarar dethär. Det är bara att andas ANDAS och at det lugnt ... Heja emma säger jag bara :) Och jag vet INTE vad jag kollar på på tvn... Men det skiter jag i ... Oekar ingenting just nu... Men imorgon blir det kuuul ;)


Bjuuuuder på mig själv! ;)

hederligt med bussluff

Jag och hanna ska bussluffa idag ! Men ajg måste vara hemma strax innan tre, för sedan ska vi på släktträff på Mörkö. Kommer bli riktigt kul kan jag lova!! Längtar som bara den .. !

Haha, ! Hittade en gammal bild ifrån 2007 ... Har jag förändrats mycket? Svar: JA!! :)

Mys hemma idag.. :)

Jag orkar verkligen inte göra någontinjg ikväll... Hade tänkt att dra ut med Hanna, men sen så fick jag ont i huvet och hanna visste inte om att jag vill ut med henne ;) Men aa ! Det blir film och mys, orkar itne äta någonting och jag har ont i huvet och skit ... :) ! Ingen bild just nu men ... Ska kolla lite kläder så då kommer det ;) Puss !!!

Sussa !

Jag brukar inte gå och lägga mig senare en 22.00 på vardagar, kalla mig (nånting?) men jag bryr mig inte, för jag blir alltid så sjukt trött på kvällarna så mobba mig inte, men jag är ändå trött... :) Men imorgon kommer det bli TRE inlägg MINST!! Tänk så duktig jag är ! Men jag har träning också .. Så lid lite med mig :') Juste !! I helgen kommer Johan och co ;) Jag känner dem inte men det gör Natalie så ska hänga med ;) Men nu blir det sängen nästa ! Och mjukisbyxor imorgon, helt klart!! Puss och godnatt sötnosar!


Bilden är ny och jag vet att jag är svart under ögonen ;')

Nu måste jag ta tag i min update fan !!!

Jag är KASS på att uppadetra !!! Men nu ska det bli ändrung på det !! Minst två per dag ! Ni måste  börja klaga på mig cokså !! :)

Bubbleroom / H Halsduk Titta på den !! UNDERBAR!!! ni hittar den HÄR!!

Det blev inte så mpnga inlägg igår "/

Jag som trodde jag skulle vara jätte aktiv !! :o men då blev det tydligen inte ... Förlåt . :) Men iallafall, idag var jag nere i centrum med min kusin ! Sedan åkte vi hem hit och a gjorde ingenting spec. Ni kansek tycker det är konstigt att jag är med min kusin men han är cooool !! ;) Men iaf, sen drog jag och mamma ner till c och köpte ett linne och sporttopp till mig, allt till träning ! :) Nu är jag jätte förberedd asså ! Snart ska jag börja leta efter en riktigt skön mjuk STOR halsduk !! :)

Ganska gammal bild mer har ingen annan just nu... :)
RSS 2.0