Hemma hos Hanna och får min musiga julklapp!

Som jag inte fått än, eller vi håller på nu, en heldag med henne och hon står för kostnaderna ;) Senare ska vi på bio, men innan det ska vi kolla på Eclipse nu! Den är så jävla grym! Hanna hälsar förresten, haha. Men nu måste jag kila, bloggen lider nu under jullovet, jag vet, men har sååå mycket planer inskrivet i min kalender! *leker lite viktig sådär*


Snyggare har ni väl aldrig sett..?

Hahaha, hej jag leker cool! Linne JC"baggyjeans" BikBok

SAME.

Nu är julen över!

Och jag kommer tillbaka! Ska nu till mina kusiner och fira en andra jul iofs.. Och sen kommer min tredje och sista på nyårsafton! Men nu måste jag skynda mig lite!
Jag är nöjd med mina julklappar faktiskt! Har inte fått alla än somsagt, men det jag har hittils:
Smycken
Säsongskort flottsbro
Riktigt grymt shampoo & balsam & hårinpackning
Pengar
Resa till Thailand! (Fick iofs reda på det tidigare)
När vi åker till Thailand ska jag få välja massa saker där till julklapp.
Systemkamera (till mig och pappa, haha, inte köpt än iofs!)

Sen lite småsaker!

Men jag är faktiskt nöjd. Visserligen kanske det inte är så mycket grejer, men enligt mig är det bra grejer!
Men nu måste jag kila, vi hörs senare!!
EGOOOO
älska mina örhängen!
Haha bättre bild på outfit kommer sen, lovar ;)

Nu känner jag att jag borde sova!

Har legat i sängen ett jävla bra tag. Men ska ta och stänga ner datorn! Så jag kan få min skönhets sömn, tro mig. Den behövs verkligen nu på året...


Jag och mitt nys hååår. Är så jävla nöjd!
Haha, ser helt jävla störd ut på 2:a bilden. Men det bjuder jag påååå! :D



Och min hand håller på att bli bättre! Den är svart och stor. Kan se om jag kan ta en bra bild på det! Fast somsagt, det håller på att bli mycket bättre nu! Men den är fortfarande lite svart! Hoppas jag kan träna imorgon, vilket jag ska! Har inte gjort det sen höstlovet. Så det ska bli sjukt jävla NIS! Jag är somsagt super taggad på det! Hoppas bara det kommer gå jättejättejätte bra! Så jag kommer fortsätta med att träna nu. Men det tror jag att jag kommer. För jag hatar att inte hålla igång, känner mig jätte ofräsch då! Och nu laddar pappa in bilder på datorn ifrån Thailand. Som vi var i för ett år sen -.- Och dom kommer inte nu. Känns bra! Nej men då kommer jag ligga och kolla på dom tills jag somnar.. Jaghar lust att sova nere i vardagsrummet. Somna framför en film ni vet? Jag tycker det är så jävla mysigt!

Till Cecilia Rydell!

Som ville att jag skulle uppdatera. Jag har ingenting o säga, som vanligt, förutom att det ska bli så jävla skönt med JULLOV!! Som är på onsdag, kommer bli riktigt nice! Imorgon, ska jag äntligen träna också! Riktigt grymt! Men iallafall, har ingenting att säga, somsagt.. Så återkommer med mer uppdatering sen!


Don't have any other picture!

Ny profilbild på facebook!

Riktigt snygg ;) Ska även färga håret i samma nyans idag! Sen måste jag klippa mig också! Men just nu är det bara riktiga chill lektioner i skolan! På fredag börjar jag lixom tolv, och slutar typ 1? SÅ JÄVLA NIS. Har bara två lektioner, för våran no, spanska och matte lärare är borta, och så kollar man ju bara på film på alla andra lektioner! Åh är lycklig! På alla sätt. Håller även på att få tillbaka mitt självförtroende, inte riktigt som det var förr, för jag håller fast vid att jag var snyggare förut. Men aa! Jag jobbar på det ;)

Redigerad:

Oredigerad (hårfärgen jag ska fååå):

Varför?

Ska jag alltid vara sjuk?? Är magsjuk nu också, kan ju inte bli bättre! Men ska redigera lite bilder tror jag! Vill ha en ny profilbils förstår ni!


Åh vad jag saknar det!!

Godmorgon!

Nu sitter jag i mitt hem, som nu är jätte juligt! Jätte mysigt! Jag och min pojkvänhade 2 månader igår! Åh, helt underbart. Jag älskar han! Men iallafall, nu måste jag skynda mig lite, börjar 9:10. Har sovmorgon! Och så har jag prov, men jag känner att det får gå som det går. Eller jag kan inte ett skit. Och stressade upp mig. Så mamma var så underbar så hon gjorde en kopp te till mig. Sa att jag inte fick plugga. Och att provet får gå som det går, och att min framtid kommer inte förstöras pga ett ig på ett prov..

min älskade tröja jag köpte igår, 129:- lindex! ( fick den för 99:- )
Sen har vi en facelook!

nu får bloggen lida

Och när jag har tillgång till dator så kanske jag bloggar. Men nu ska jag dra till åland över helgen ju. Så aa. Ni får hare så braaaaaaa, för det ska jag haaaaaaa :DDDDDD

Sååja..

Plugg halvt avklarat, har faktiskt pluggat enda fram tills nu. Eller okej nu ljuger jag. Jag har faktiskt spelat Wii också, både vanliga och Wii Feet. Fast Wee Feet är bara kul om man ska träna. Jag har tröttnat på det.. Så därför måste vi skaffa nya spel till den! Iallafall, jag vart skitförbannad för mamma och Kevin trodde inte på mig när jag sa att jag fick 146 i bowlingen, och därför vann. Men det fick jag. Och det var väl det enda som gick bra, för sen gick det bara utför.. FAN. Men man brukar ju säga tur i kärlek otur i spel. Så jag får väl hoppas på att det stämmer iallafall! Men nu ska jag sova så hörs vi imorgon! Pussgodnatt


Haha gjorde någonting med konstrasterna som gjorde att allt blev jävligt vitt:O Ballt :D

Plugg plugg plugg...


Sitter här med 1000 ton plugg och en kaffe latte med pucko i! Lite tröst iallafall! :)

Godermorgon

Japp!

Nu säger jag godnatt. Sovdags för länge sen! Och så hörs vi imorgon!


oh fy satan vilken fjortis jag varit..

statestiken då..

Så mycket bättre när jag bloggade på devote! Varför gick den upp där så mycker mer än här? Äh ingen aning.. Men aja, gillar blogg.se mer.. Men aa! Nu kommer Kevin snart. Mysigt! Hahah, måste bara visa en bild på han och mig.. Jättesöta..!


RAUWR!

jag är rädd..

Rädd för att du helt plötsligt kommer sluta andas.. Tappa greppet om allt och bara ligga medvetslös på golvet.. Utan någon i närheten som kan hjälpa dig... Utan mig där. Jag hatar att se dig plågas! Hatarhatarhatar. Det är det värsta jag varit med om. Och att du varit såhär under en sån lång tid. Jag vill verkligen inte att du ska må såhär. Jag vill att du ska må bra. Och vara den personen som jag vet att du är. Men den personen är du inte nu. Jag skyller absolut ingenting på dig. Jag förstår dig. Men ändå. Jag vill inte.. Jag är så otroligt rädd. Jag vill verkligen vara med dig. För att se om du andas, och att du är vid medvetande och så vidare. För jag känner mig jätte hemsk som inte kan hjälpa till. Hemsk och hjälplös.. Jag vill så gärna göra allt bra.. Men jag vet att jag itne kan det.. Och det skrämmer mig.

1 December.

Nu börjar nedräkningen till jul. Och mamma kommer snart hem med lussebullar. Helt underbart mysigt!

Fryser

Och är så sjukt jävla orolig. Hoppas det verkligen inte är så allvarligt som det verkar.. Fast jag tror nog att det kan vara tvärt om. Usch. Det klarar jag inte av tror jag.. Men ska sova nu. Har inte pluggat. Ska göra det när mamma kommer hem. Så hon kan hjälpa mig. För känner mig så otroligt okoncentrerad.. Men aja, vi hörs efter min tupplur ;) Ha det så bra alla fina :)

ÅH

Varför varför varför fastnar jag inte på bild? Mina ögon gör. Men inte någonting annat. KUL.


Hmm!

Undrar varför det kom 5 kommentarer på samma inlägg helt plötsligt? Inte direkt mängder med kommentarer. Men ändå! :) Känner på mig att statstiken kommer höjas idag med, detta går ju riktigt bra! Snart kommer ni även ha massa egobilder på mig. Även om inte ni gillar det. Så älskar jag det! Om jag ska vara ärlig.. Åh, btw så älskar jag detta väder! Helt underbart, blir så jävla taggad på att åka snowboard! Även fast första alltid går åt helvete, haha. Det kan jag inte neka! :)

NU BLIRE DUSCHEN OCH EGOBILDER.

För jag har 100% tråkigt. Så återkommer snart ;) Sen har jag faktiskt en ny bild. WOW.


åh så vacker!

Dag 2♥

Min första kärlek.

Var Viktor. Vi var tillsammans i åtta månader. Och det är ett jävla bra tag enligt mig! Han gick i samma skola som mig, fast han är ett år äldre och gick i hockeyprofil. Det började med att jag skrev på facebook typ: Thailand imorgooon! Och då kommenterade han det. Sen blev det väl chatten, och han och jag kom överrens om att vi skulle ha en bruntävling, med tanke på att han skulle till Taiwan. Ja, så blev det väl mer och mer kontakt där. Sen tog vi varandras nummer. Även om vi inte kunde skriva när vi var utomlands. Men det gjorde vi sen när vi kom hem. Hade den där bruntävlingen. Han vann... Men aa. Sen började vi träffas själva lite. Det började mest med att vi träffades utomhus. Typ bara stog och snackade. Sen blev det ju mer och mer där med. Sen den 29onde januari blev vi tillsammans. Vi hade det faktistk riktigt bra. Men det var ganska snabbt som jag började tvivla. Jag tvivlade ju definitivt inte hela tiden. Men efter tre månader så började det väl. Det var som i perioder. Men det var ju stunder jag verkligen älskade honom. Det nekar jag inte. Men jag kände väl att jag kände mig lite 'instängd'. För jag var inte van vid att ha en pojkvän. Så jag tyckte väl det var lite jobbigt att vi skulle träffas hela tiden. Men aa. Och det blev väl mer och mer. Och tillslut kände jag at jag var mer ledsen än glad i det förhållandet. Och att jag var tvungen att tänka på mig själv. För jag tror nu att jag var tillsammans med honom så länge för att jag inte ville såra honom. Men sen kom jag ju på att jag skulle göra det som kändes bäst för mig. Och efter det så visst, det var jobbigt. Men det kändes ändå bra. Men jag skulle inte säga att jag ångrade tiden med honom. Så är det. Nu vet ni det iallafall.


Gammal bild. Och ni ser halsbandet? Det fick jag även av han när jag fyllde år. Ett V i äkta guld.

GODMORGON

Usch har mått så dålit inatt.. aja nu ska jag upp, lägg mig på soffan... Jag har träningsvärk för att jag har hostat så mycket. Så ni kan ju förstå :/
om 134 dagar!
RSS 2.0