Lite färg minsann!

Eftersom vi hade skitväder i Thailand känner jag att jag verkligen måste jobba på brännan, haha! Så nu har jag iallafall lit färg! Kommer bli mer! Men imorgon ska jag till skolan. Ser verkligen inte fram emot det! Det är sjukt mycket najsigare att ligga och pressa i solen och lyssna på sjukt hög musik! Mina favoriter just nu är dom här:

Bruno Mars-The lazy song


Don Omar-Danza Kuduro


Daddy Yankee-La Señal


Cosculluela ft Wisin & Yandel (Official Remix) - Prrrum


Pitbull, ne-yo-Give me everything tonight



Favoriter i sommar! Älskar verkligen spanska! Men sen kommer även "Om sanningen ska fram" och andra låtar som spelas ut av radion... Som Mohombi, Coconut tree och Dirty Situation. Älskar även dom, gillar att min mamma sitter och dunkar Mohombi i bilen samtidigt som hon försöker sjunga med, haha. Det är lite gulligt. Men jag märker att jag älskar verkligen spanska låtar! Sjukt sexigt..


Random bild....

Hej hej tja och godmorgon!

Solen hade int kommit fram förens nu, så nu ska jag hoppa ut i solen med plugg och musik! Musik najs, plugg, fy helvete... Aja bara stå ut fram till sommarlovet, inte långt kvar nu!

Så jävla nice.

Har fått färg idag! Ligger ju bara hemma, så jag har passat på att sola! Och imorgon ska det bli samma väder som idag! Så det blir till att steka imorgon också ;) Dock ska jag gå upp tidigare. Vaknade 13.00 idag... Och kom inte ut i solen förens klockan två kanske? Men imorgon ska jag komma ut i solen senast 11! Får se om jag kan hålla det?

Annars har väl min dag bestått av piller, penicillin, ipren och halstabletter. Och massor med choklad, och mjölk! Har druckit upp ett helt såntdär stort packer, som är typ 1.5 liter.. Jag älskar mjölk. Haha det är fan det bästa som finns! Och brännhults färskpressade lemonade med citronbubbelvatten i! Det kommer jag bokstavligt talat leva på i sommar!

Jaja, nu ska jag fortsätta titta på big brother! Haha jag älskart! Och nej nu måste jag ta min penicillin också!


Najs dag

Önskning

Jag vill mest av allt nu att min jävla halsfluss ska försvinna, NU TACK! Det blir inte bättre med att jag får hostattacker med jämna mellan rum. Det gör så galet ont! Så just nu är min önskning att bli av med den...
Håller på att kolla på nya mopeder, eller pappa på kåpor, så vi kan fixa till min och sedan sälja och sedan köpa ny! För i sommar måste jag ha en moppe.. Annars överlever jag inte...

Det är väldigt dålig uppdatering nu, men det är för att jag har fan ingen kraft till det.. Ligger bara och dör i soffan framför barnfilmer...

Jag hatar att vara sjuk..

Ligger hemma med halsfluss. Fick den igår.. Så åkte till läkaren med mami, och ja, mycket riktigt, hade halsfluss... Det var tydligen bara två tre månader jag hade det senast? Enligt läkarn. Om dom inte tar bort mina halsmandlar snart lovar jag att skära bort dom själv! För jag orkar inte ständigt ha ont i halsen.. Jag kommer inte ihåg en enda dag jag har varit helt utan smärta i halsen.. Men jag har vant mig så jag tänker inte på det längre..

Iallfall, hoppas mamma kommer hem snart, för jag är så grymt sugen på kebab?! Vet dock inte om jag kan äta det med min hals? Jag kan inte ens svälja.. Mina klänningar och skor kom igår!! Har bara bild på min balklänning än så länge. Och jag vet att det inte är en balklänning, men jag hittade inte någon jag ville ha.... Men jag är riktigt nöjd med det jag fick hem!! Ni kan få se balklänningen, men resten får ni vänta på ;)

HEJ HEJ BLOGGEN!

Sitter hemma nu, kom precis hem faktiskt. Har haft en grymt mysig dag med mamma i stan idag. Ätit på vapiano och sedan sett red ridinghood. Bra film! Grym! Haha, bara jag som gråter till den? Jag tror nästan det :) Men iallafall, jag ska verkligen försöka nu att blogga! Jag tycker det är askul. Men jag har liksom inte tid? Och jag glömmer bort det... Och det är fan inte bra!

Iallafall, jag hade tjejmiddag i lördags, och jisses vad jag älskar mina vänner! Får ta mig i kragen och ta kort på det jag fått, underbara kläder m.m!!!!!!!

Älskar dig Malin♥

Godmorgon!

Det är ju fan sol ute! Somsagt, hatar att vädret alltid ljuger... Fast jag vet dock inte hur kallt det är ute..
Vad ska jag göra idag då? Jo jag ska städa, roligt va?! För sen kommer mina tjejer hit! Och så kommer jag få presenter, mohahah. Älskart! Sen ikväll? Jag vet inte om vi ska dra ut kanske? Ingenting bestämt ännu :) Skönt att bara ta det som det kommer såklart!
Sen då? Jag är äckligt taggad på sommarlov. Jag kan inte ens beskriva, tänk vad härligt, att vakna upp till klarblå himmel, sätta på sig bikini direkt. Ner och äta frukost utomhus, och sedan bara dra med moppen till någon strand, och dit ska man ha med sig massor saker. Filt, högtalare, Ipod, frukt, cider/öl. Så jävla nice. Någon som håller med?
Älskade hund.

Sagt det förut men jag säger det igen

FastFive (fattar inte varför den inte heter som alla andra? fast&furious 5.....) är världens bästa film! Såg den förra torsdagen också, men den är så äckligt grym! Har haft en riktigt mysig kväll i stan med mina fina vänner! Måste verkligen träffas oftare.. Gillar att vara med er ju! Någon dag när jag har jävligt mycket tid ska jag skriva en milslång text om Joel, eftersom han önskade det! Snäll som jag är !
Men nu ska jag sova, sjukt trött! Sov gott mina fina läsare!
somrit..

Nya bättre bilder!

Är dock inte seriös på dom, haha... Men det är iallafall bättre bilder på  min hårfärg, tror jag? Äh, om dom är dåliga kommer ni iallafall få se bilder senare, med tanke på att ni stannar kvar här på bloggen va? BRA.

Men nu ska jag dra och handla med mamma, och sedan bär det av in till stan för ätning på donken (YES!!!) och sedan bio somsagt.. Och haha, jag sa fel på videobloggen, det är JOEL och Andy som vi ska på bio med.. Inte Elliot, haha... Smarta brudar(Eller okej brud..) Sorry Joel.


Videoblogg.

Av moi! (Varför stavas det moi om man uttalar det moá?) Iallafall, där får ni veta lite om mina planeeeer, och annat allmänt babbel.....

Nationella

Jag hatar skolan, jag vill ligga hemma och sola idag, men nänä, nationella har man ju då! Fett kul........
Iallafall, jag lovade ju bild på mitt hååååår. Som är nice, lite gult, men det är inget lite silverschampoo kan fixa! Men jag har tappat bort mitt minneskort till min lilla kamera (smart ass) och det är den jag orkar ta kort med nu, och systemen är med pappa på Irland... Så, ni får en cam bild, så får jag se om jag hittar min kamera senare?!


osminkad och söt tjej..! funtar på att skita i sminket? jag tror fan det!

Godmorgon

Fast nu skrev jag dock fel, det är natt... Hehe. Iallafall, jag ligger i sängen nu och ska sova, tagga nationella ni vet?!?!?! I språååååååk, hej IG :D Jaja, får göra så gott jag kan. Matte nationella var förövrigt äckligt svårt? Jag svarade på 4 frågor? antagligen hej IG (igen) :D Aja, man får göra det bästa av situationen! Slänger in en liten bild nu, på mig, ofc. Ego, så får ni bild på håret imorgon, för det är nämligen blött just nu...
Seriös som FAN. ALLTID..........

Blond

Sitter nu med hårfärg i håret, och aa, ska precis ner och skölja ur det nu, slänger in en bild på min nya hårfärg när det är klart!! Eller umorgon? För då har det torkat...
SÅ GÖR VI, hoppas det blir nice!


Älskar dig mamma ♥

Ibland blir jag arg...

Kan inte ta bilden ifrån nelly, vad ärehär?
men ni får en länk! iallafall, det är min älskade balklänning, dock hittade jag inte en riktig... För dom som jag ville ha hade andra redan beställt, så nu håller jag fan tummarna för att det bara är jag som har den klänningen! Nice.
Tack vare Amanda, ytterligare än länk, kommer jag nog börja blogga igen, det är väl nice?! Det tycker minsann jag, haha och hoppas ni gör det med, annars skulle jag känns mig lite ensam och patetisk, heheheh.. Iallafall, skriver mer senareeeeeeeee.
RSS 2.0