grissjukan

Jag tror att det jag har kan vara någonting riktigt allvarligt!! Jag har sjukt ont i hela kroppen kan knappt andas har haft feber och aa.. Lock för öronen har jag också... Inte roligt det här asså! Sitter och kollar på Råttatoui eller hur det stavas. Jag blir så sugen på svampen som dom gör ibörjan !! När blixten slår ner. Jag gillar inte svamp annars, men just det ser så gott ut... Men nu ska jag sätta på lite te och sånt, kanske äta lite frukost.. Men jag har ingen matlust alls... Men jag måste nog tvinga i mig lite tror jag ...

Sålänge får ni njuta av en nytagen bild ;) Det kommer nog bli mycket uppdatering idag skulle jag tro... Finns inte mycket annat att göra ;)


Ojojoj vad jag ser sliten ut ! Haha jaja, jag är inte som en fjortisbloggare som inte vågar lägga ut bilder på mig utan att redigera eller osminkad.. Haha..

Tjääääna !!!

Sitter och chattar med Julia Norberg ! :D Det är mycket trevligt, imorse vaknade jag klockan sex, jag har ingen aning om varför... Men sen låg jag i sängen till 9. Och nu sitter jag och laddar ner musik till min Ipod HÄR! Sedan är det ju träning klockan 5 till 8, då ska vårat air track komma till storängshallen, det som tidigare stått i Huddingehallen, men nu tränar inte HGF där mer.... Och en trampolin ska dit också !! Jag längtar tills träningen väldigt mycket :) Inte till att träna , eller jo lite, Jag har inga nya bilder, eller jo men i min kamera som inte har något batteri... Så ni kan få en gammal ist !! :)

FJOOORTIS!!!

när jag har tråkigt och pratar med malin i cam så vet man inte vad som kan hända ...

Capueira ( stavning ?!?! )

Hade ju dans idag, nån capueira, så det kom en grupp som kan det då, så skulle vi dansa det. Jag kan ju bara säga att det var as avårt! men nu ska jag och rebecca ut och jag vet inte vad ? Kul iaf, puss hej :)


 Vill gosa ned mig i en stor mysig dunjacka,önskar att första snön snart faller !! (a)

nej nu pallar jag inte fixa med designen mer....

Och jag ser inte designen på min dator... Så jag vet ju itne heller om det blir snyggt eller itne.... Topppen asså!! ;S

åh vad sur jag blir...

jag har försökt ladda upp en vieoblogg, men det funkar inte..! men iaf förlåt fördålig uppdatering och bla bla bla, nej fan jga orkar inte, lägger ner bloggen tror jag ...

västerås














det var ruuliht där i västerås med mina små, lite bilder ar ni fått nu också, och nu kommer det blier uppdatering för nu kommer jag vara hemme ganska mycket!! :D Förutom skolan dårå ;) men ni får ha det bra!! Men nu ska jag sova med tankte på att jag knappt sovit ågonting inatt! Puss, och jag är glad att vara tillbaka hos mina läsare!!

västerååååås

Dit ska jag nu, så jag kommer inte kunna uppdatera, men jag kommer hem imorgon igen :) jag är ju tränare för några små skitar i gymnstik, så det är dom som ska på läger !!! Så kuul det ska bli!!! Jag kommer ju självklart träna lite jag med, ochkameran är med!! vi hörs imrgon, puss!!!

det känns verkligen inte bra...

... att jag inte uppdaterat... Men iaf, jag har varit ganska så upptagen! ;) igår firade jag Fridas fördelsedag två månader försent, vi satte oss i gräset med glass så fick hon ett paket med ett halsband :' ) JAG HAR TVÅ PAR NYA SKOOOOR!!!! fast har bara bild på ett par!

9 cm klack ifrån Sko Punkten!! skiiit snygga, och så bekväma! dom kommer jag på i i höst! sedan fick jag ett par boots ifrån din sko, men nitar, ni kommer få se dom nån annan gång ;) sen har jag bilder att lägg upp också... men det orkar jag inte nu...!! men iaf, vi var på sundby igår med klassen! hade 5 kamp, vi slog alla stenhårt !! ;) menää, nej jag vet inte, bra var vi iaf!!! Och då var tomtberga där, jag känner tre st där ifrån, och idag när vi var på skansen var dom också där :o haha helt sjuukt ju !! ;)  men iaf, skorna!!  :

snygga så jag döööör!!!

liiista...

Inte så intressant, men kul änså, för mig asså :)



Namn 28
-  Linus
Har du sänt personen ett sms? - Ja
Är det en tjej? - Nej
Går personen i samma skola? - nej

Namn 31 -  My
Hur gammal? - 14
Bor? - Huddinge
Hatar du personen? - Nej, men jag känner henne inte...

Namn 34 - Philip
Har du besökt personen? - Förut, ja
Är han/hon trevlig? -  Yes
Vad börjar hans/hennes namn med? -  P

Namn 38 - Frida
Har du kramat henne/honom? - Ja alltid!!
Har du sett personen full? -  nej
Är personen äldre än du? - Nää, typ en månad yngre ;)

Namn 42 - Elliot
Är han/hon vacker? - Ohja :' )
Minne av personen? -  Hum... Märsgarn :D
Har du hennes/hans msn? - Ja

Namn 54 - Hatar!
Står han/hon nära dig? - Ingen aning om vem det är ^^
Har du kramat personen? - Antar det xd
Har du varit förtjust i honom/henne? - Det tror jag nog!

Namn 56-  hem
Hur gammal?- 
Har du kysst personen?- jaa!
Är han/hon någon du älskar?- alltid!!

Namn 60-  Jennifer
Bor? -  Huddinge
Festat tillsammans?- nej
sist ni sågs? - i sexan...

Namn 63- Joel
Gammal?- 95a
Bor?-   Stuvsta typ
Älskar?-  ohja :' )

Namn 67- Karin
bor? - Källbrink
Har du kysst?-  nej
Haft känslor för?-  nej

Namn 70- Linnea
träffats?- ja
Har kramat henne/honom?- ja
Kysst?-

där har ni lite :D

outfit !


jeans- bik bok
Tisha-cubus
skärp-gina
halsband-kicks
+ två ringar!!

skoooola -.-

Jahapp, nu är dagen som vi alla fruktat här... Skolstrten... Jag vill verkligen inte till skolan, tänk i början av sommaren när allt var som skönast, man bara låg och dog på någon strand i Sverige, eller badade för den delen. Det är nu som vi behöver den tycker jag... Och med skolan kommer höstrusket... Fast visst, det kan ju bli skönt att krypa in i stora, stickade, mysiga koftor... Och ännu bättre ; ha någons knä man kan krypa upp i med koftorna. För enligt mig är det på hösten och vintern man ska ha en kille! Visst det funkar bra på sommarn också, men det är mysigast på hösten och vintern.. Haha nu har jag fått mig själv att längta lite till rusket... Men aja, om en halvtimme bär det av till skolan! Sen kommer outfit bilder på min lite rockigare stil idag ;) Puss och kram!!

hahaha, ifrån igår, jag och malin asså... :)

skola imorgon !!!

Min sista sommarlovsdag har varit med Malin, vi satt i flera timmar och gjorde en design åt henne, som inte funkar heller -.- wiihoo :D jag ska nog göra en ny design åt mig, idag, om jga orkar :) fast det vet jag inte om jag gör... men ändå, kanske imorgon, äh jag vet inte när... (a) men iaf, jag och malin hade det trevligt, men nu blir det till att hitta på en prao plats åt jesper, kolla vad jag ska ha med mig imorgon till ksolan, och äta och duscha och allt sånt, men jag måste erkänna att jag längtar lite... eller inte till sjävla skolan, men till vännerna, önskar man kunde gå första dagen, sedan sommarlov igen!!


http://www.andrenholm.se/innebandyskolan/img/kvb.jpg http://www.huddinge.se/upload/Barn&Utbildning/Bilder/Aktuellt/Nyheter_2008/Kvarnbergsskolan_50_ar.jpg
eller, nej förresten!!

videoblogg

videoblogg

nya kläääder !!! :D

Cubus:
  299:-

299:- ( tror jag )

axeln på tröjan :)
gina tricot :
vet inte hur mycket den kostade ...

199:-
(?:-)

haha jag har dålig koll på at allt kostar :)


H&M:
49:- !!
jc :
59:-

Fett kul med nya kläder asså!!!



hemma spat igår,

Jag tog inte så mycket bilder, men liite, idag ska jag och hanna till stan, jag ska köpa lite höst kläder och så, sommar kläder på rean också :D


hannas ansiktsmask såg man inte.......




riktigt snygga bilder! men iaf, jag fick inga fler påhanna... men iaf, nu måste vi kila till staden!!! :D

hanna klumpiga hanna :D

Nu måste vi gå tillbaka till Hanna för hon glömde sin mobil i sitt hus! Och sen ikväll ska vi antagligen träffa Elliot och Joel, men jag vet verkligen itne om jag pallar, det får bli som det blir, men nu måste vi kila! Uppdaterar sen ;)

Förresten! : Nu när människor kommenterar är det verkligen roligare att blogga! fortsätt så :) <3

The voice igår

Det var skitkul, vi hade bra platser! Fast den första kvarten var det total kaos, så skulle någon gå upp på en jävla trapp man itne fick vara på och drog upp hela sitt gäng på 20 pers och där uppe var det ju redan fullt så aa, det gick inte bra, men aa sen blev det lugnt, och vakterna var så snälla och filmade åt hanna efteresom dom såg bätre där dom stog, skit snälla,! men idag sk ajag och hanna ha spa ! kameran kommer vara emd och bilder komemr komma ikväll! FACEBOOK FUNKAR IGEN!!! jag är glaaad :D haha men vi hörs :)

virus skit -.-

Min facebook är borta ?! :o Fast jag har skickat ett mejl till dom som har facebook och sagt att det inte funkar och att mitt konto har avaktiverats... Hoppas det kommer funka snart, för jag pallar inte lägga till alla typ 300 -.- Det kommer ta låååååång tid -.- Asså jag får damp ju!!!

Men iallafall, ikväll blir det the voice med hanna, men innan ska jag sstäda mitt rum så hon kan sova där för honn ska bo hos mig lite :) det kommer bli kuuul! :)


världens bästa låt, men det väcker dåliga minnen ! på lägret körde vi styrka till den här en gång per dag, stå med armarna rätt ut och gör massa olika cirklar och så medans du står och kör ben böj och skaka rumpan och jucka ! försök det ni! helt omöjligt och jävligt jobbigt!!!

videoblogg




sen ikväll ska jag vara med mandis också :D ;)

hemma igen :)

visst var det as kul i katrineholm och allt, men skönt att komma hem, fast jag saknar alla underbara människor :( jag var skadad de två första dagarna sen den tredje var jag sjuk, lyckat va? så jag har bara tränar i går och idag, men men .. så det blev inte så snygga volter heller eftersom jag inte tränat på hela sommaren heller...






















filmer kommer nog komma sen hoppas jag (a) puss på er :)

update ifrån katrineholm

sitter i vårat rum nu, har precis ätit middag typ, jag har ju nte kunnat träna så mycket idag. haha det var tre pöjkar som pratade om mig och trdde inte jag hörde, men det gjorde jag , haha lite fail :)

outfit


haha jag packar i bakgrrunden (a)




linne - glamour xd
shorts ( siden kalsonger (a) ) - hm

så skönt! :D men nu måste jag återgå till packninge, haha det är lite fullt i hallen av mina saker (a) tihihi :)

hallå

och godmorgon, idag blir det bara packning på dagen och sedan ska jag träffa hanna lite ikväll! har saknat henne som in i helvete asså! men nu ska jag ner till centrum och köpa trosor! xd haha , sen är det packning somsagt, men jag kommer ha med mig en liten mini dator till katrineholm!

hörs snart!

malins laaaaand!

jag kom ju hem idag som ni vet kanske? vi hade det så sjukt bra där borta, !! ska berätta lite !

måndag: vi åkte dit och kom fram på typ eftermiddagen, så vi simmade med luftmardrasser rill en strand och körde ltie bakåtvolter och så! hon bor ju på en ö så man kunde inte gå någonstans därför paddlade vi :)

tisdag: vi åkte till en sjukt fin vit strand och badade i det ISKALLA havsvattnet, jag och malin gick runt hela ön, vilket vi inte skulle gjort ( vi gick i vattnet ) jag skärde upp min fot så jag kommer få ett är ( ni vill inte se en bild! ) sen bet en fisk tag i min häl... den var skit liten men det gjorde så jävla ont! och den satt kvar när jag tog upp hälen så var jag tvungen att dra bort den! jag fick panik asså!!

onsdag: jag och malin paddlade kanot till en jätte fin liten ö som vi var helt ensamma på, så där låg vi och solade och badade hela dagen! sen på kvällen tror jag vi åkte ring? jag är inte säker asså!! men jag tror det iaf!

torsdag: jag och malin paddlade till den ön igen , men sedan skulle vi tillbaka och äta lunch, sedan skulle vi till gräddö, och vi hade inte plats i båten så jag malin och victoria ( malins kusin ) fick åka ring bakom båten! jag och malin var på en och hon hade en egen, det var så jäääävla kul!!! sedan tankade vi båten och löpte glass såklart! sen skulle vi hem, och så var det bara kliva upp på ringarna igen ju! sen när vi kom tillbaka så åkte vi vattenskidor! och jag som aldrig stått på vattenskidor klarade det på första försöker, jag blev så sjukt stolt!

fredag: det var ju den dagen vi skulle hem, så vi badade och solade lite, sen spelade vi chicago ( samanlagt typ minst 60 gånger på hela veckan! ) och jag vann ju såklart! haha, men nu är jag hemma och är solbränd och ifn! ;)

och jag lyckades spräcka mina jeans shorts?
 

















































vätö here we come ;)

vi kommer få fint väder! kommer då inte blogga fram tills på fredag, men jag hoppas ni kommer tillbaka sen ! för jag hade faktskt besöksrekord igår! a på den här bloggen iallafall :) jag hoppas ni stannar! puss och ha det så bra :) 

bloglovin

jag har prenumeranter bara det att den jävla sega ( någonting ) inte funkar!!! heheheeeee, men skitsamma, jag är stolt för den jag ör ju :D (?) men nu ska vi sova, puss och hej leverpastej ;) nu var jag klyftig! som klyftpotatis! jag är trött, det är därför jag är smo jag är :)

at malins place ;)

nu har jag äntligen åkt hemmifrån, inte äntligen men jag vill lixom komma till hennes land så fort som möljigt såklart, imorgon åker vi då. Jag längtar vill jag ju bara säga, kommer bli grymt kul, ragga om det finns några killar? hoppas verkligen att det gör det ju! kommer bli så jävla najs asså!! mina jeans shorts gick nyss sönder? fattar inte varför?! av på mitten typ xd menmen... dom är snygga ändå, och kommer sy ihop dom sen, så kommer det bli! kanske lappar? vem vet vem vet... ska se om det finns någon fin bild på den här datorn!

 sexa som in i helvete ju'! hållernnågon med? xd det var ett tag sen vill jag bara säga :)

märkte att det blev lite sura inlägg.. :)

förlåt för att jag skrev det lixom , men aa, jag kan inte hjälpa det lixom ;) handikapp eller? Men jag har bara solat idag! brivit brun asså! shit ;) men ska snart sätta igång med packning ... pallar inte, men jag ska ju lixom iväg imorgon, så jag måste, men jag ska bara vara borta tills på fredag, sen kommer jag hem, sen är det bara att packa om, sen ska jag ju till katrineholm på söndag... sen komemr jag hem och kommer antagligen vara hemma :D måste shoppa då också ;) till skolstarten nya kläder ju! någon som vill med ? nej men jag tror nog hanna ska det, för vi ska ta en heldag inne i stan ( frukost lunch middag! ) så då kan man ju shoppa hela dagen ! kommer bli as najs! jag saknar hanna :( det längsta vi har varit ifrån varandra på ett helt år är två veckor, och det var jobbigt kan jag säga!!! kommer inte träffa henne på ca tre veckor det kommer suga ju...


saknar dig
saknar allt knas (a)
saknar våra svullodagar
saknr din humor
saknar att göra minnen med dig.. :(
saknar dig helt enkelt, kom hem nu!!!!

nu kör vi en outfit!


( vi renoverar dörför röran :) )
tisha- mathew williamson for hm
short- avklippta replay :)

ska snart packa och så, för imorgn åker jag till malins land! fett kul asså!

..

så har mamma tappat bort min kamerasladd också..! SHIIIIAT VAD IRRITERAD JAG ÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag får damp!

ni vet att jag beställde hem en bikini? men iallafall, jag fick inte överdelen utan jag fick ett par bikinitrosor i strl 44 och i ett helt annat mönster?!

halloj!

Uppdaterar lite sent idag, jag vet, men jag har varit upptagen hela dagen, först så har jag och mamma börjat ta tag i mitt blivande rum, kommer bli as snyggt när det är klart, sen åkte jag till rebecca och kollade på skräck, as bra! the abonned, ( stavning ! ) skit läskig ju! men snart ska vi börja fixa i rummet igen -.- men det är sånt som behövs! loveu all!
RSS 2.0