dalarna

DAG 1
nej det här går itne!!! asså nu har jag hållit på hur länge som helst och måste klicka upp och ner ladda upp bilder ikonen.. -.-

FUCK BLOGG.SE!

är i dalarna nu!

Bloggade inget igår för vi kom hit ett, men nu ska jag och hanna åka och bada för det är duper hett här;) åuss!! bilder kommer sen-

det här blir nog sista inlägget i en hel vecka...

För nu ska jag till Elliot sen ska jag hem och packa sen ska jag och hanna till dalarna!! SLÅ DEN DU!! men aja, nu måste jag skynda mig!! puss!!

hehe

Nu är min midsommar grej över, och nu är jag hemma igen! Jag har inte varit hemma och det är därför jag nite kunnat blogga :P Menä, ja.. Idag så ska jag packa och tvätta, för imorgon ska jag till Dalarna med hanna dårå, men innan dess så ska jag och min mamma med min moster och handla saker i kista, så kanske jag kan tigga lite :) Men aa, sen kommer ni inte höra ifrån mig på en hel vecka :p Men hey, det är ju sommarlov , right? Hehee.. Juste! Vet ni vad jag vaknade av? Av att minkatt, Skrållan, hade släpat in el liten mus och satt i hallen och skrek :'( men musen levde!! Så jag försökte i typ 20 minuter att få musen i en hink som jag kunde lägga på gräsmattan! Dagens goda gärning!! Hehee :)

midsommar :)

Jag tänker inte säga förlåt för att jag inte uppdaterat, det är min blogg och jag har inte rikgtigt haft tid.. Men aja, det är första gången jag firar midsommar här i huddinge, och jag ska vara med joel, typ den ända som är hemma... men aja, nu ska jag väl äta frukost tror jag... Medans jag pumpar BOM BOM POW ;) Men aja, sen måste jag packa också :) ska bort i en vecka, eller okej det är ju då på måndag.. men jag ska iallafall till mitt landställe i dalarna med hanna!  kommer vara trevlans! puss


jag komemr fixa mitt hår såhär idag igen tror jag... tyckte det var rätt fint faktiskt :) men aja, ni behöver inte tänka på min fina min :)

heheee :) men jag har gjort mina lockar med min locktång faktiskt!!

hellu,

Kom precis hem ifrån tandläkaren typ, jag får tydligen ingen tandställning... Men kanske om ett år :) Mina tänder är så efter asså, haha, jag är fjorton och har inte fått mina tolvårständer än. Men jaag tappade min första tand i ettan och fick min första tand på sommarlovet mellan ettan och tvåan! Haha :) Jag vill bara sova just nu asså.! jag är grymt trött, kanske ska ut och lägga mig i solen ? Fast jag tror itne att solen tar så mycket nu... Och det är ju rätt kallt ute, så ag kanske skippar det.. Jag vet inte riktigt.

haha, den bjuder jag på :)

haha måste ju helt enkelt bara prova!!

skriv ditt namn med lillfingret: emma
skriv ditt namn med armbågen: emmna
skriv ditt namn med foten: emma
skriv ditt namn med munnen:emma
skriv ditt namn med pannan:34jkjkqa
skriv ditt namn med näsan:emma
skriv ditt namn med hälen:eeeemma
skriv ditt namn med tänderna:emimia1
skriv ditt namn med örat: gtr45,,ksc

jag var ju as duktig ju!! :D:D:D men ni kan fatta hur det såg ut :)

skärholmen!

Jag kom hem ifrån skärholmen för ett tag sedan, jag hade lovat migsjälv att inte köpa någonting, men det kunde jag itne hålla (a) jag kom hem med två par trosor och en bikini :) bilder kommer imorgon, men nu ska jag återvända till min ben&jerrys och mysa under en filt, för jag fryser så :D imorgon ska jag kolla om jag ska få tandställning. Jag? Tandställning? Jaa, ni hörde rätt ;) Jag vill ha räls, för jag otreivs med mina tänder, så om jag skaffar tandställning kommer allt nog bli mycket bättre efteråt :D always look at the bright side of life you know it ;) haha , men jag kanske kryper ner till kojs snart också, har så ont i huvudet, måste sluta med socker, och så ska jag läsa SOLO :DHAHAHAHAAA  EMMA OCH HANNA ÄR FULLT NORMALA OCH SKA TILL CYPERN!!!

maaalin

Idag ska jag träffa Malin, det har jag inte gjort på typ 1000 år! :) Men det kommer bli bra! Vi ska till skärholmen och där ska jag äta frukost :) Kunde itne sova inatt ?! :O Men jag somnade sen vid typ 4 :) Och jag som var så jäkla trött asså.. Men aja, nu måste jag borsta tänderna, sen måste jag pysa ;) puss♥


Och juste, jag fixar designen sen :)

haha förlåt..

.. att designen bara e halvklar :) men orkar inte just nu, ska ta en kopp varmt te och kolla på tv tror jag, MYS! :D för jag fryser häla tiden :)

hellu allesammans

jag har ingen design just nu, kommer fixa det, inte en krånglig, en enkel :) det är snyggast så om jag får säga det själv :)här har ni 3, släng in en kommentar vettja om vilken ni tycker :) eller så gör jag en ny i rosa, eller vitt :)

puss så länge!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0