förlåt.

jag lovade ju att lägga upp bilderna igår, men hann nite! men dom kommer nu iaf. FILMEN VAR GRYMT BRA OCH JAG TIPSAR STARKT!! ;)


POOOOOOORRRRRRR MINA KÄRA BARN!!!!!!!!!!!!!!!

men seriöst jag får damp på att mina inlägg inte publiceras?!?!?!?!! OOOOOMMMMMMMGGGGG!!!!!!!!!!

NEW MOOOOOOOOOOOOOON!!!!!!!!!!!

Jag , Linnea och Frida ska gå åp preimären idag av new moon!!! så kuul! jag kommer ta med min kamera, om jag hittar min laddare såklart... och det hoppas jag verkligen!! men nu måste vi skynda oss lite!!! jag måste ju hinnna läas ut boken först också!!! oj stressigt blev det nu ... :/ men jag kommer hem och läggerin alla bilder då! puss hej!
haha!
dont worry, be happy ;)

staaan!

kom ganska nyss hem ifrån stan med matilda, eller asså, vi var hos hennes tandläkare sen kollade vi lite på lindex, sen kom hennes kille och Chile, så då kollade vi på kläder till dom? kul..`? nja inte särskillt (a) men aja, förlåt för att det var lite dålig uppdatering idag, och det vet jag :) men så är det !!!


hahah! hittade en väääldigt gammal bild!!!!

FRÅGA!!

jag fick en fråga av en läsare, så jag tänkte ta och svara på den i bloggen eftersom den var anonym!! :)


åh vad liten den blev? men aja...  det står iallafall:
hur kan du ha så fin hud? inga finnar eller någonting ):

svar: jag tar det som en komplimang! så tack! men åter till frågan, jag gör faktiskt ingenting! jag är en sån som har väldigt tur med min hy, jag har bara haft en riktig finna, och den var på smalbenet faktiskt! HAHA! men om du vill ha mitt tips, så tvätta av dig sminket varje dag, och ta aloe vera lotion och smörj in i ansiktet, och 1-3 ggr i veckan tar du peeling och skrubbar lätt i ansiktet. andvänd heller itne smink hela tiden, utan det är bra för hyn att andas då och då och tar en paus från lagret smink.! Det är iallafall mitt tips! och tack för att du frågade!:) hoppas jag hjälpte lite iallafall!!!


PUSSEN!!!

är sjukt nere!!! så därför blir det dagen i bilder!







KUNGLIG!!!

 

 

tänkte skriva godmorgon?

men det hade ju blivit lite fel... men aja. nu ska jag nog antagligen ta mig en titt på lite kläder på mina favorit sidor såklart!!! i got money money money yaaaa knoooo !!! eller okej, mina förlädrar såklart!!! återkommer om jag hittar något snyggt !! :)
NÄRBILD ELLER VAD?! hehehe...

bildööööör!!!

HAHAHH!
TYP HEJ; KLART SOM FAN ATT MAN ÄLSKAR SKOLAN!?

träning...

nu är det så att ni som är nya på min blogg, och gamla kanske? men iallafall, jag hinner inte med att uppdatera på måndagar, så ni behöver lixom inte klicka in på min blogg flera gånger för att se om jag skrivit något ? :) men jaa... nu ska jag duscha! bildlöst inlägg... jag vet... :/

hello!

förlåt för kass uppdatering idag asså! men jag har inte varit hemma! :) kom hem typ vid tre, då skulle vi fåra mormor in i det sista, sen skulle jag på träning, och nu har jag precis ätit och satt mig vid datorn! det gick iiiiinte bra på träningen kan jag ju bara säga. men så blir det väl när man varit borta i nästan en månad? sen kommer jag inet ha med några av mina vänner till halmstadstävlingen?! för ''det är bara dom som tävlar som får följa med'' DAAAAAAAAAAMP!!!!!!!!!!



i brist på andra bilder på den här datorn! ha-ha :)

trääääning!

för första gången på ca tre veckor!!! måste jus e till att göra bra ifrån mig så jag får följa med till halmstad och tröffa joel och ludde igen! ;) men aja, vi får hoppas på attt det går bra!!! har inte någon bild att ger er direkt... eller jo, men den är itne schnuuuugg ;) aja skitsamma! pööss!!!
damn im cute.. haha NOT!

varför är jag inte trött för ?!?!?

Jag är inte det minsta trött... och det är inte okej (a) utan jag sitter och kollar på något skit program, tar kort, och är inne på facebook. och där är det bara fjorton inne. gud va kul! av 382... lite fler borde det ju vara tycker jag :( men aja. ni får några fler egobilder av mig... eftersom jag inte har någonting annat att göra! men jag kan ju iofs läsa lite bloggar. det har jag inte gjort på hela dagen känns det som. det har jag ju faktiskt slarvat med!! heheheh. men nu börjar jag flumma.! kanske ska ta mig en liten titt i kylskåpet eller? jag vet inte om jag orkar det ens.... huhu, jag behöver hjälp, jag har svåra beslut att göra!!! men aja. nej nu får ni lite bilder igen! pussen....








nej nu ska jag nog ta en liten titt efter någånting att äta ;)

@ mosters place! ;)

Sitter här och leker lite med hennes webb om jag ska vara ärlig!! det är faktiskt kul :) eftersom på min dator kan man inte göra så många inställningar, så det är kul! sen sitter jag här och kollar på film... eller nää, förresten inte... men jag har på en skit tråkig film! inte för jag vet varför. jag kan ju ändra, eftersom pia har somnat (a) men vill ni ha lite smakprov på bilderna jag tagit? ;) dom är inte så serösa (a)





haha ni vill inte se dom tre sista i större storlek!! tro mig (a) jag vet ;)

fast med släkten

kom nyss hem ifrån matilda och rebecca, vi kollade på skräck faktiskt! även fast, jag, rebecca, matilda, carin och natalie redan sett den, men kirre, oliv, andree och cristopher hade inte det. haha intressant va? nej. men jag kan ändå rekommendera den om ni inte sett den ! för den är verkligen läskig kan jag ju bara lova! måste ju klicka hem västen idag också! glömmer ju alltid bort det... men idag ska det bli av ! ;) men nu måste jag bli lite social igen. GUUUU SÅ KUUUUL! eller inte... men aja. PUUUUSSEEEN MINA KÄRA LÄSARE!!!!!

GUD!! kolla vad jag hittade !!!! typ den första designen jag hade!!! hahaha, OMFG!! ;)

godmorgon.

isag kommer mina kusiner hit faktiskt, trvligt värre ;) men jag hoppas på att jag kan smita iväg lite till matilda och träffa Kirre,Andree,Anton och cristopher på dan. jag kommer aldrig få... men det är bara att hoppas! men nu ska jag ner till centrum och köpa en parfym!! och present till mormor. GRATTIS!!! nä, men nu måste jag skynda mig lite tror jag! puuuuuuuuusseeen!


gud vad jag vill ha sommar igen!!!!! fast snö också :$ jobbigt!!!

STRIKE A POSE BITCH!

 

 

Jimmy choo for H&M in my <3!!!! Någon som håller med mig eller?
Förresten, jag och MATILDA finns på sthlm-bitches@bdb ;)

091113

IDAG ÄR DET FREDAG DEN TRETTONDE!!!! :O jag funderar på att sätta på filmen fredag den trettonde. men det är ju inte så kul att kolla på själv... Men jag är tuff! ;) sen ikväll ska jag kankse ut med matilda. men jag vet faktiskt inte om jag orkar... jag har gjort min berömda varma choklad ;) nej okej, den är inte särskillt berömd, men den r jääävligt god kan jag ju bara säga!!! men nu ska jag nog ner i duschen, och sedan ta lite egobilder!!! finna inte så mycket annat  att göra. förresten : är det någon som ska på premiären av 2012 ?!
Jag funderar på att gå. men jag vet inte säkert, vet itne ens om jag kommer in ju. men det kanske blir någon annan gång istället! för jag vill verkligen, verkligen se den! och den är ju tydligen läskig! det är baaara bra ;)
ska man kanske bli brunett igen? ni har chansen att ändra mitt utseende ;) bara att kommentera vettja! hittills leder blond faktiskt... men jag vill verkligen ha en förändring faktiskt!!! PUSSEN TILL ALLA LÄSARE!!

siata inlägger på några timmar

för jag orkar verkligen itne vara inene på datorn mer... men jag kommer med mer inlägg ikväll! men nu blir det tvn som lockar... och bara ''sova''... puss!
grymt gammal favoritbild!!! :) på mig och RYDS <3

HISS/DISS

Nu kör vi på en hiss/diss lista! Min första faktiskt!! ;)
hösten- det är bara för mysigt med alla löv som ligger på marken! att åka och fika i t.ex stan och ta en varm choklad och bara sitta och mysa? jag älskar hösten! så enkelt är det!
päls!- naturligtvis fejk! Men det ser så mysigt ut! ellerhur? och västen jag ska klicka hem idag?! den är ju bara helt underbar! den är ju då självklart fejk. skulle aldrig kunna stå ut med att ha äkta...
mosters islatte- lite nördigt. jag vet. men ni skulle älska den om ni fick smaka! måste lära mig att göra exakt som henne! den är som godast på morgonen, till frukost! ingen gör det som henne! LOOVE IT!!
inga kommentarer- jag menar hallåå? ;) det blir ju bara så mycket roligare att blogga om man får kommentarer, så därför tycker jag, att ni ska börja komentera! NU!! ;)
att vara sjuk- det är nog det värsta som finns! jag blev ju sjuk av den där jävla twinrix sprutan jag tog igår! och inte nog med det, jag hatar sprutor! så jag tycker dom kan vara liite snälla iaf!
frysa!- jag är en sån som alltid, helt seriöst, alltid fryser! som när jag sover t.ex, jag skojar itne nu! jag sover med: duntäcke, vanligt täcke, shorts, långärmad och tofflor! och jag fryser ändå... inte OK!
KOMMENTERA OM NI HÅLLER MED ELLER INTE!!!

haha!

så jävla typiskt att bli sjuk av sprutan också, ellerhur?! jag har nog mest tur i världen skulle jag tro!! :d och inget liv heller... ligger och kollar på quizzo? fyfan vad kul -.- ska nog göra mig en god typ smoothie? inte för att jag har någon matlust men... det låter så himmlans gott! ;) jag funderar på att göra en hiss och diss lista ? ska jag? jofan jag tar och gör det ! :D men i nästa inlägg såklart ! men nu ska jag bara komma på någonting att ha i den listan!




puss och kram! ♥

tråk,tråk,tråk!!

Namn 28 -  c/elin<3
Har du sänt personen ett sms? - Ja 
Är det en tjej? - yes
Går personen i samma skola? - samma klass faktiskt ;)


Namn 31 -  c/emil
Hur gammal? - 14
Bor? - Huddinge
Hatar du personen? - nej

Namn 34 - c/hannapannapälskling!<3
Har du besökt personen? - Ja
Är han/hon trevlig? -underbarast!!!!
Vad börjar hans/hennes namn med? -  H

Namn 38 - Elin
Har du kramat henne/honom? - ja
Har du sett personen full? -  nej
Är personen äldre än du? - nej

Namn 42 - c/linn
Är han/hon vacker? - väldigt!
Minne av personen? -  6:an!! 
Har du hennes/hans msn? - aah

Namn 54 - caroline
Står han/hon nära dig? - nej
Har du kramat personen? - nja
Har du varit förtjust i honom/henne? - aah:$ haha nä deiver:D

Namn 56-  Cornelia
Hur gammal?- 14
Har du kysst personen?- nix
Är han/hon någon du älskar?- känner inte henne direkt..

Namn 60- felix
Bor? - granne med mig! 
Festat tillsammans?- nej
sist ni sågs? - ojoj, längesen om man inte räknar skolan. barndomen!

Namn 63- gibbs
Gammal?- 95a
Bor?- huddinge
Älskar?- ja, men gjorde mer förr

Namn 67- hemma
bor? - i mitt hus!
Har du kysst?- jora ;)
Haft känslor för?- ja såklart!!

Namn 70- Joel
träffats?- ja, bror ju ;)
Har kramat henne/honom?- klart :D
Kysst?- nja...
Kul va ?!?!?! NOOOT!!

den ska bli min !!! ;o

Helt underbar!! ifrån H&M 299:-
jag måste bara ha den!! så imorgon ska jag klicka hem denna skönhet! tihi :$

spruta

asså fyfan vad jag hatar att ta sprutor!!!! men jag överlevde det ;)

.

jag tycker jag förtjänar ett krya på dig! eftersom jag är dödssjuk *host,host* nejmen fyfan vad jag har ont i huvet! nu anar verkligen iinte....:)
nämen en ny bild? :D det är faktiskt så att jag har grymt många nya egobilder (a) så det kan ni räkna med ett tag framöver ;)

naawii

om jag får säga det själv tycker jag den här bilden är grymt söt (a) och ja, jag vet att min tröja har åkt upp! :)


Jag tänker inte lägga ut den som stor bild!

saknar ...

hur kunde jag? visste inte att jag skulle känna såhär efterråt. Ångar min som fan! ...





..

Bakgrund: fina joel :)
Ringsignal: sony ericsson
Hur mycket batteri har du just nu?: 27%

Vem ringde du senast?: hem, (behövde skjuts :) )
Vad står det i ditt 5te sms?: hellu :) vad har du för dig då? <3
Vem skickade det 12 smset?: snyggast i sverige
Vad står det i 8nde mottagna sms?: puss&godnatt sötnos :)<33
Vem är på 13 plats i kontakterna?: alexander
Vad har du för kontakter på J?: jennifer, jesper, joel, julia, juliaL,juliaP
Vad står det på din anteckning?:

göra en historia av orden på sida sjuttiofem i övningboken. ha-ha.




där har ni en liten inblick i min älskade MOBIL!!!

 

resten av bilderna!!

HAHAHAHAHA! Dom sista är så grymt sköna snubbar ^^ 
joel: vad har ni gjort ikväll då?
luwig: (skämtar) druckit vodka! (halvt skämt) nää jag skoja bara! (helt seriös) Jag kan skämta när jag är full!
HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!

sängen, NU!!!!!!!

Jag är grymt trörr, måste ta igen all min sömn snart!! så blir det thailand om 40 dagar ocksp!!!!!!!!! WIIIHOOOOO!!! pussen ... -.-

bilderna!!!

( varning för låååångt inlägg nu !! )


hanna är coolast av alla jao?

isn't it lovely? ;)

sääääxi min!

on the beach på stranden är ju ett måste?


vackert, intesant :')


muuuulet! :(


det näst bästa vädret, och den sög ju, fattar ni hur vädret sög?

tvungen att ta ett 'turistfoto'

ahahah, båda sitter med handduk och pressar i ''solen'' x)

donken tre gånger blev det om jag ska vara ärlig (a)








piiink! (+ min kamera, mina naglar, mina favorit shorts!)




nu orkar jag inte mer!!! men det kommer fler snart, det lovar jag !!! :)

heeemmmmaa!

men jag pallar verkligen inte lägg upp bilder eftersom jag hade tänkt sova nu .... så det kommer imotgon :d puss :D
RSS 2.0