nu bär det av till BIM

Har saknat henne sjuuukt! ska bli mycket trevligt o träffas! Nej nu måste jag kila, ni får uppdatering med bilder (OMG heheh...) sen! :) PUSS

Nu måste jag skärpa mig.

Och blogga mer! Men först måste jag rusa till skolan där vi ska LEKA idag!! KUL.


Ciao!

Waka waka eh eh

Fyfan, första skoldagen avklarad, HEMSKT! Jag vill ha sommarlov hela livet... :( Fast måste väl göra som mormor sa o gå i förtidspension direkt när jag slutat gymnasiet! Men iallafall, nu sitter vi här, jag och Hanna,  o ska kolla på någonting, och antagligen tröstäta pga av att skolan börjat igen! Inte för att vi egentligen behöver någon andledning till o äta men... Fast vi ger anledningar för att vi låter så tjocka annars...(Y)

Min underbara Jacka!


Som är ifrån Gina Tricot, kostar 399, och är hur skön som helst! Samt hur snygg som helst! Jag är helt kär i den!
Kan även ta kort på den någon dag så kan ni se hur den ser ut på ! :)

Så där ja, alla tiders!

Nu när sommaren är slut ock man inte gör så mycket, och man är sjuk, kan man ju passa på och starta upp bloggandet igen. Men den här gången kommer det bli mer som min egna dadgbok. Eller iallafall ett inlägg om dagen som bara är som min dagbok, resten kommer väl vara lite läsning för er! :)

 Måste fixa en ny design, men måste hitta någon med kamera då! Eftersom min är  sönder, och som är för trasig för att lagas.... Men nej, jag ska ta tag i detta och skaffa en kamera! Det är ett måste! Och självklart är min mobil också trasig, eller jag tappade den i vattnet när jag skulle lägga till båten. Klumpigt som vanligt.

Jaja, nej nu ska jag sätta på en film, och tvinga mamma att göra te åt mig! Det kan verkligen behövas! Hatar o vara sjuk!


 
En liten sliten Emma!

 

haha gud vad jag ljuger!

Med tanke på igår när jag skrev att jag skulle uppdatera bättre den dagen, fail! Men aja, nu ska jag Malin mami o papi till Dalarna, ska ha det mysigt som bah den! Cola är jag sugen på också, måste köpa det och godis! Träningvärk har jag också! Helen, du är verkligen en mördar tränare! Herregud, kan knappt röra mig liksom!! Men det är verkligen härligt! Har saknat och träna styrka, och att vara bra på gymnastik! Men nu är jag nästan på topp igen! Nej men nu måste jag kila! OCH JAG HAR KRAMAT PETTER! Gr8! Men nej, nu måste jag kila, vänta er en bildbomb när jag kommer hem på lördag typ. Men jag har internet med mig och allt! Det hade jag faktiskt inte när jag var borta förra gången... Men det har jag nu, så jag kan i princip lova er att jag kommer uppdatera! Ha det så bra alla söta läsare!
hAR INGEN ANNAN BILD, HAHA...

Det är här vi är,det är här vi har, och vi har mer o ge

Igår var jag och amanda och frida på grönan och såg PETTER! Fyfan vad han är grym, gal1!! det är inte alla som har hans autograf och fick krama han, jag ärstolt! stog längst fram, men ni får bättre uppdatering sen, puss!
RSS 2.0