btwww,

anledningen till att jag inte bloggade igår, var för att jag fyllde år, och självklart förstörde vissa den, ty som fan. Jaja, annars var väl dagen lyckad! Förutom att resturangen hade inte den efterrätten jag ville ha... :( Menmen! :)


Ojoj, en bild ifrån sjuan, herregud :)

när ska man bli frisk rååh? :(

Jag har as ont i huvudet, det kändes som om jag skulle svimma i skolan, så jaa, jag drog hem, nu ska jag sova, och försöka få bort min huvudvärl, vart fan fick jag den ifrån? Jag vill inte vara sjuk... :( Jaja, föresten, i inlägget om ännu mera kläder, kommer allting ifrån forever21 det med :)


jaja whatever, jag ser förfärlig ut! Så ser man inte att jag ahr fiskbensfläta :(

FYFAAAN! :(((

Ser ut såhär nu:

Med mascara som jag försökt få bort, men förgäves, i hela ansitet.

Så kan det gå om man tittar på denhär videon:( :

Den är så hemsk :(
Kunde inte sluta tänka på om det var huang som låg där på marken, dåå kom tårarna ännu mer... Lite små patetisk är jag, jag vet, men det står jag för! Asså, som inte kan låta bli att göra den sorgliga situtaionen ännu mer soglig genom att tänka på det värsta som kan hända.

Ja!

Fast nej. Lite både och faktiskt! Det är välfigt mycket som har hänt, det är dåligt... (N) Men jag fyller år imorgon! Det är (Y)Eftersom jag är så bra på att övertala människor, fick jag min present av Huang idag. Ett halsbandssmycke med bokstaven V på. Äkta guld, finns det någon sötare människa?! Jag älskar dig! Tack bebi!♥

Allt jag gör blir fel.

Vill bara försvinna...

Voffö?!?!

Min fader svarar inte i teleee? Men varför? :( Okej, jag vet att du är i Tallinn, men ändå, lite viktig är jag väl iallafall? :( Jag har verkligen en grej att berätta, det är brådskande också!!! NU TACK!

Mums!

Sitter här med min sallad ifrån korall som pööjken var så snäll och åkte och köpte åt sjuka mig, tack!! :) Älskar dig. Jaja, jag mår itne direkt bättre, såå, ska antagligen v ara hemma imorogn också.. Men aa, det får man väl stå ut med antar jag! :)
så söt du är jennie som gjorde denna bild till mig!!! :)

Ännu mera kläder!

Jag blev fett shopping sugen! Bara vänta på att mamma eller pappa kommer hem så man kan se vad man kan få  (a)
nu var den en jävla idiot som gjorde mig skitsur, så aa, nu avslutar jag dethär inlägget, vilka jäcla cpmänniskor det finns :S

vilken ska man ha?!?!

Denna ska jag beställa, kommer ifrån forever21! Men jag vet inte vilken färg!!! Vill ni hjälpa mig kanske? :)


Jag ska antagligen köpa den svarta och vita, men den rosa är ju också så jävla söt! jag har beslutsångest:(

På torsdag smäller det!

Då får jag äntligen cykla utan hjälm!!!! JIPPIE :$$$$ Jag som har läntat i fleeeera år...! Och nu händer det! Jag kan inte fatta att det redan är dags!!! Plötsligt händet det. Jaa, det händer iblan plötsligt!


ful, sjuk, osminkad, blek, YES

JAG ÄR SJUUUUK

Halsen svider, nästan rinner och svider, jag nyser verkligen 24/7, världens bästa valborg... Nej men det blev en myskväll iallfall. Men det är verkligen inte kul att vara sjuk, sova kunde jag inte heller, jag vaknade halv sju idag. Fan gud, vad vill du mig?!?!
RSS 2.0