Hej på er

Nu är det emma här. Jag har haft ett helvete. Hög feber, influensa och magsjuka. Legat helt död. Så nu börjar jag må bättre men min hals dödar mig. Jag har inte ätit på riktigt sen i torsdags klockan 11.00.. Men nu har jag precis tagit smärtstillande så jag kan få i mig någonting iallafall! Förlåt för så tråkig uppdatering men nu är det så det får bli..

Så får ni en gammal bild med mitt älskade saknade blonda!

SNYGG

Eftersom Emma fortfarande (nähä???) är sjuk så fortsätter jag att våldblogga henne. Skämt åsido (fulaste uttrycket ever men har märkt att det är rätt poppis inom bloggvärlden) jag har ju faktiskt fått tillåtelse att blogga! Klockan börjar närma sig halv åtta och det är snart pizzatime hemma hos familjen Örnqvist! Efter pizzan kommer Rebecca hit, vi ska fixa oss, möta upp Natalie och sedan se efter vad kvällen har att erbjuda! Nog om mig och mitt liv!! Det är ju faktiskt Emmas blogg! Kan meddela er att Emma inte spyr, febern ligger på 38.5 så den är inte så hög för tillfället (säger jag som typ aldrig haft feber) men hon mår fortfarande inte så bra så fortsätt tycka synd om henne! Avslutar med en fräsch och snygg sommarbild på mitt galet snygga vän:


XOXO Hanna

Helloo strangers!

Shoo alla blogreaders!!! Emma ligger för tillfället dödssjuk i både magsjuka och influensa, därav den dåliga uppdateringen! Tycker vi alla skänker den lilla stackaren en tanke<3 Men förhoppningsvis är hon snart back on track igen och då kommer hon också kunna blogga som vanligt igen! Tillsvidare så får jag hålla i uppdateringen. Håller väl inte Emma-klass direkt men ska göra mitt bästa och det är ju bättre än inget, eller?? Har lovat att överraska henne så jag sitter nu och funderar på hur det ska ske... Något pinsamt? Något elakt? Något snällt? Känner att jag behöver suga på den karamellen en stund till... Nog med det ointressanta.. Idag är det fredag och det vet vi ju alla vad de innebär?!?!?! F-E-S-T! Eller filmmys med pojkvännen om man nu har någon alltså.. För mig blire det första alternativet eftersom att jag är forever alone, BUHU! Kom på att jag inte presenterat mig, men jag heter iallafall Hanna Örnqvist och om ni känner Emma någorlunda så kanske ni vet att vi är bästa vänner? För att inte göra inlägget alltför långt och tråkigt tänkte jag nu avrunda med en fin (FUL) bild på mig och Emma när vi var på Cypern år 2009! Eftersom Emma äger alla bilder på oss och jag inte har tillgång till hennes dator så får denna duga! :)

 


XOXO Hanna

RSS 2.0