Kladd.

Jag och hanna ska titta på film nu, ni får ursäkta min uppdatering. Och anledningen till att vi ska titta på film är för att vi inte har några vänner. Men jag kommer igen. Mohah. Undra hur många gånger jag sagt det?

För er som undrar har jag städat idag! OFTA?! Tänker dom som känner mig. Men ja det har jag! (Eller mamma gjorde det mesta..) Men jag damsög! Gr8. Så nu gilalr jag re! Tror ni jag håller det fint i en vecka?

Hanna säger nej... Säger hon här bredvid mig. Nu ska jag bevisa det! För jag åker iväg om två dagar, det kan jag nog hålla?


När allt är som värst kan det bara bli bättre.

Fan heller! Ligger på botten nu och jag gjort det ett bra tag. Vill vara försvinna. Och allt blir bara värre för varje dag som går. Vet inte vart jag ska ta vägen, vet inte vad jag ska göra. Hela min kropp fylls av panik. Jag börjar hyperventilera, och sen kommer tårarna. Ni vet när man inte ens kan andas för att man gråter så mycket. Välkommen till min värld. Så lever jag just nu, i min dåliga period. Hoppas verkligen att det blir bättre snart.
Mina föräldrar tycker att jag borde börja gå hos en psykolog. Kanske skulle hjälpa, men det skulle kännas så konstigt. Men somsagt, någonting måste göras, för jag orkar inte annars. Jag orkar verkligen inte... Jag är så psykiskt ostabil just nu. På riktigt, jag börjar undra om jag kanske är deprimerad eller någonting? Jag vet inte.. Jag vet ingenting just nu. Förutom att jag har en helt underbar pojkvän och vänner jag kan prata med allt om. Det är inte det som är problemet. Jag kan vara hur glad som helst, men sen kommer det en lite skitgrej. Som gör allting så mycket värre.. Får flera sammanbrott per dag. Och jag vet inte vad det beror på! Jag var alltid glad förut! Tills ungefär förra våren/sommaren. Då var det någonting som hände. Som fortfarande händer. Jag har som en ilsken eld inuti mig. Som bara väntar på att få komma ut. Jag har försökt att få den att försvinn, genom att låta allting komma. Men då har jag legat och gråtit i timmar, i TIMMAR. Och är fortfarande lika arg. Tills jag inte orkar mer, då stänger jag in den igen. Men jag känner den hela tiden. Jag har inte långt alls till tårarna. Jag känner dom hela tiden, varenda sekund som går känner jag ett obehag. Ett obehag som jag mest av allt i hela världen vill slippa.. Nu.

Har tagit lite bilder, men resultatet får ni se sen!

Ni får bara ett litet smakprov nu! Hahaa. Är för lat för att ladda upp resten med andra ord!

 
Haha vacker! Slutresultatet is way better!

Iallafall, nu måste jag göra mina gymnasieval också!
Sam Beteende sjödal
Sam Beteende Huddinge
Sam Sam sjödal
Sam Beteende värmdö!

Där har ni mina val!

Hemma nu råå

Med Hanna! Vi gör väl det vi gör bäst? Ingenting alltså! Ska väl snart hitta någonting och äta, det är vi också jävligt bra på! På fredag iallafall, ska jag på Let's Dance, haha! Med skolan.. Eller jag och Linnea ska gå med 9c! Kommer bli askul tror jag nog:) Sen har vi världens bästa dans på dansprofilen, som Emma Rapp visade, och det är så sjuuukt härlig! På riktigt, man bli verkligen glad! Haha nu låter jag som värsta nörden! Men iallafall. Kommer med fler inlägg senare!


Vackra, eller?

Godmorgon!

Nu ska jag snart kila till skolan! Ska bara borsta tänderna! Jag är så otagg som man kan bli. Ska kriga! Men nu måste jag skynda mig, första lektion är teknik, jippie...

Taggad på helg juuuu

Haha i helgen, var vi i Skogås.. Och jag och Carin hittade världens sötaste spargris som var som en normal stor gris. Så vi tar ju självklart (?) den och bäddar ner den i sängen, med täcke kudde och allt man kan tänka sig! Och sedan tog vi pappret som vi försökte fylla grisen med, och hällde på schampoo och balsam. Gott! Nej men vi hade så kul! Ett bevis att man kan ha kul utan alkohol! YÄPP!

Men det är bara måndag. JA. Men det är bara fyra dagar tills lov! JA.
Så jävla skönt det ska bli, är så skoltrött så det finns inte.. Orkar verkligen inte! Även fast jag bara ska till dalarna i helgen. Skulle hellre vilja vara hemma. Har ju landställe där i bjursås. Men det är tydligen en resa alla i släkten måste med på. Hah... Kommer bli kul! Men tanke på att jag är den enda i min ålder på min mammas sida av släkten, dom andra är minst 20..

Imorgon ska jag vara med på sexornas uttagning till dansprofilen! Medan resten av klassen slutar 11.20... Men jag och tre andra tjejer slutar ca två! Aja, det är kul att dansa så jag har inget emot det!

En annan sak jag har funderat på är att jag vill kunna beatboxa, haha. En dröm jag antagligen aldrig kommer uppnå, men jag får väl låtsas att jag kan? Som jag gör med så mycket annat också.. Så det är inte klurigt för mig!

Men nu måste jag gå och lägga mig så jag orkar pallra mig upp till skolan imorgon, men har väldigt svårt att slita mig ifrån dubstep och facebook... Aja, bara att gjora det, som ett plåster! Och nu känner jag att jag bara skriver ner första bästa... Men vi höres imorgon! Ha det så bra! :)


Sen är jag påväg att bli blond igen. Långt kvar, men det är påväg! :)

Jaså!

Förstår inte hur jag kan ha lite läsare kvar även fast jag inte uppdaterar! Nu vill jag iallafall börja igen, känner mig inspirerad. Haha..

Jag är sjuk. Som vanligt alltså!
Mycket har hänt på senaste tiden! Jag är nämligen FÖRLOVAD!! Med min underbara baby! Vet att vi inte varit tillsammans längre. Eller inte officielt. Vi har varit bästa vänner i ungefär ett år. Och jag har vetat att han har haft känslor för mig. Och det känns OTROLIGT rätt! Vi har så jävla kul. HAH. Detta hände på alla hjärtans dag, och han gick ner på knä och allting. Och jag började ju självklart gråta. Haha.. Så himla fint! Kommer aldrig glömma den dagen! Det är ett som är säkert iallafall.


Sen har jag även skaffat läpp piercing. Och nu har svullnaden lagt sig och det är apsnyggt!

Haha äcklig hand... Ringen iallafall. Sen är det gravering i! Kommer ta bättre bilder!


lite kassa cam bilder. Tyvärr. Men orkar inte ta bra bilder, orkar inte ens resa mig från soffan!
Och nu ska jag plugga lite, hur kul? Inte alls..

RSS 2.0