Kan säga en grej

FÖRLÅT FÖR ATT JAG VARIT CP FUL PÅ ALLA BILDER IDAAAAAAG, hahihheheh........

Hatar att vara sjuk

Så jag stannar iallafall hemma imorgon med, som jag redan har sagt antar jag?
Synd.. Eftersom jag och Hanna skulle träffat Elliot Andy Och joel, någonting så var det! Hanna har koll på det.
Jaja, bli väl till att sova imorgon också? Ganska skönt iofs! Men jag längtar äckligt mycket tills jag får använda mina nya skor! Dom gråa, speciellt. Äckligt snygga. Längtar som fan tills våren/sommaren när man kan ha dom, till ett par svarta jeans och instoppatt vitt pösigt linne med massa smycken! Åh.. Lycka!


Nu profilepicture (haha tönt)!

Halv åtta hos mig!

Haha, sitter och tittar på det. Jag bli dock alltid sömning av Helge Skog.. Lyssnade alltid på ljudböcker av honom när jag var liten. Kan vara därför?

Så kom mamma hem, med ett par otroligt snygga skor! Och en jävligt snygg tröja! Men ni tror inte skorna är förstora, JORÅ! Så jag kan inte låna dom.. Men tröjan, oj... Hon kommer inte ens få se den, första och sista gången var idag, mohah!........

SNART SÅ

Designen är nu ädrad.

Som ni kanske ser!
Iallafall, snart kommer nog mamma hem, med brun utan sol! Haha, här ska jag bli brun!
Stannar hemma ifrån skolan imorgon också. Så jag blir helst frisk! Sen ska jag ju på middag på lördag.. Jippie.. Jag hatar att gå på middag hemma hos någon. Det som är bra är gratis mat med efterrätt. Men det är alltid så stelt...

Iallafall, har ni läst eller hört om regnovädret i Thailand? Jag ska ju dit om 14 dagar. Så jag hoppas verkligen det blir bättre väder tills dess. Mamma sa att antingen så tar vi två veckor shopping i Bangkok (men jag vill sola.. OCKSÅ) Eller så åker vi till Kambodja, men vafan? Det låter ju skit tråkigt. Om ni frågar mig... Känns som en djungel med djungelbyar.. Jag har fördomar kan man väl säga... Nu ska jag fan tjata på Natalie att hon ska lägga upp bilder ifrån hennes tjejmiddag! Det var riktigt mysigt, fast jag har inte gett henne hennes present.. Haha jag är alltid sent med sånt, antingen så glömmer jag dom, eller så glömmer jag bort att köpa, men det är klart att dom får dom. Kanske inte just den dagen...

TJA

& in black

Sitter här i mina underbara klackar!

Köpte do här, och även samma par fast i svart! 200:- sammanlagt på BELLE!


Ni får ursäkta att jag är så ful :)

Jag har sovit tills NU

Så jävla skönt! Men nu ska jag hoppa in i duschen! Känner mig rent ut sagt äcklig!
Hörs senare..

paus i pluggandet.

Blir så jävla trött alltså -.-
Sitter och äter min favorit macka, och kollar på phineas och ferb. Dagens höjdpunkt!


Haha fett onödig bild :)))

Nu gör vi det här!

För min egen skull, som en dagbok, satt och läste igenom hela min blogg nyss, och gamla, så jävla kul! Att se vad man gjort, så därför gör vi dethär, sen har jag även en annan dagbok som jag skriver på, mina mörka hemligheter, mohahah!

Iallafall, jag är dödssjuk! Så ligger och tycker synd om migsjälv, och som grädden på moset är jag dränkt i läxor! Men nu ska jag ta mig lite B&J och plugga, wihooo!

Sen har jag aldrig längtat mer tror jag! Till nästa helg, ska vi till Lidingö! Fucka UUUUUR. Haha känns lite patetiskt att sitta och längta till det nu... Men dom människorna är fan helt underbara! Världens bästa! Eller det skulle dom inte vara utan oss... Ska dit i sommar också, med Kevin, och åka vattenskidor, vattenskoter, och allt sånt! Åh längtar!

Sen är det 16 dagar kvar tills jag drar till Thailand. Ett ord. UNDERBART


Haha tråkig bild... MEEEEEEN, jag har ingen annan på denna..
Och jag ser ut som ett helvete, så... Aaaaaaaaaaop.

Godmorgonnnnn

Hör fåglar sjunga glatt...
Både jag och Kevin somnade på ett ögonblick igår! Haha, och jag hann inte ens äta upp popcornen :( Fast dom är godare dagen efter! Enligt mig!

Nu har jag iallafall en nu design, som jag gillar, enkel och bra! Mer vårig!
Idag, ska jag.... Göra ingenting tror jag, som jag inte gjort på hela helgen! Väldigt  skönt faktiskt :)

NU!

Ny design, om ni inte ser den tryck f5, en eller fler gånger. Funkade för mig! Ligger iallafall och kollar på Samantha med Kevin! Myyys!

Idaaaag!

Har jag inte gjort någonting annat än att städa..
Ska sätta mig och trixa på en ny design!
Så vi hööööörs!


Haha har inga bilder på denhär datorn direkt..

KLAR!

Skulle kunnat gjort det på hälften av tiden, med tankte på att jag har ätit, suttit vid datorn, läst bloggar och massa mer...
EFTER!:
Sen min helt underbara säng! Det jag älskar mest av allt!
Sju kuddar:
två långa hotellkuddar ni vet? Ååh helt underbaaaara!
Två helt vanliga kuddar.
Tre sidenkuddar, ÄLSKAÄLSKAÄLSKA! Mina absoluta favojiitej!
Och ja jag sover med nalle.. När jag inte sover med min älskling...

Vem städar sitt rum på morgonen?

EMMA JOHANSSON! JAPP! Lite bilder kanske ni vill ha? Har lite random bilder! O:)
Min älsklade nya hoodie, 299:- HM
Haha mitt rum nu... Klarade inte en vecka! Ska städa nu iallafall :)
Vet att jag har en stenålders tv men mitt kraftagrigat(?) eller var det var är sönder på min andra..
Haha konstig skugga det blev..? Iallfall, en nyvaken och osminkad Emma.!
Haha, går omkring såhär och längtar allmänt till Thailand om 34 dagaaar!!!!!!

Ska sva nu...

Känner mig helt hängig! Hoppas ni har haft en bra fredag iallafall! Jag har haft en mysig kväll med mamma och pappa! Kollat lite på tv, har inget minne av vad vi har tittat på men... Hoppas på att jag är frisk imorgon! Orkar inte vara sjukling längre :/

Profilbild på facebook nyy!

Sjuk

Som vanligt.. Jag har varit på en hälsokontroll tillochmed! För att jag är så sjuk hela tiden, men tydligen är ingenting fel? På 48 tim har jag sovit 25 timmar. Haha! Det är ganska galet.. Men nu ligger jag iallafall och lyssnar på lite musik. Mysigt! Ikväll ska jag då inte göra ett piss! Kan vara ganska skönt ibland! Men skulle hellre vilja vara med Hanna och Linnea! Som planerat.. Men dom får vänta, haha..

Iallafall. Jag har ingenting att berätta, bara tråkigt trams, har fått hem mina omdömen! Riktigt stolt om jag får säga det själv! Nä nu blev det tråkigt dethär..


raandom

Tillbaka!

Kom med bussen till centralen klockan 23.30, kom hem och sov! Med Kevin! Helt underbart, när pappa kommer och hämtar mig så sitter han i bilen! Underbar Överraskning!!

Iallafall, i Tandådalen/Hundfjället! Underbart väder, första dagen var det 8+ SOL! Blåste lite men äh vafan.. Det var underbart! Dagen efter, SOL! Med 25 m/s vind på toppen. Så dom stängde också av sittliftarna.. Och sista dagen var det nog nästan det bästa vädret, ingen som helst blåst, iofs var det lite kallare, -3.. Funkar ändå!
Sen var det ju då bussresan, hemsk! Men aja, vi fick ju somsagt inte plats i bilen... Men jag har inga bilder! För dom har hanna på sin mobil... Och jag hoppas hon lägger upp dom snart!


Hahah men åh söt..

Nu blire Tandådalen!

Hör av mig när jag kommer hem på söndag om jag inte får tillgång till internet!
Hoppas ni har det bra! Puss

Nu då?

Funtar på om jag ska ta en dusch innan Kevin loggar in? Aa tror fan det!

Nanan.

Sitter i Kevins tröja nuu. Mm den luktar honom!

Ska lägga ner allt nu i en resväska, nu ska vi få se hur det går! Undra det jag!


Förresten! Jag tror inte jag kommer kunna uppdatera i Fjällen! Men gör isånnafall det såfort jag kommer hem på söndag!

Har bara lust att krypa ner här!

Sex timmar i stan ?!?

Kom precis hem ifrån stan. Helt otroligt att jag och Linnea gick i sex timmar? Hittade en underbar Hood, inte den jag skrev om, men en annan, jätte härlig! Så min stil. Och sen hittade jag en jacka också, men känner att jag inte vill köpa den själv så får åka in med mamma och köpa den. Den är sååå fin!

Sen är min mobil trasig? Kan inte ringa med den, helvete! Eller smsa... Eller gå in på internet... Aja!

Sen satt vi i två/tre timmar inne i gallerian och spelade cinect (stavning?) och Little Big Planet! Det var så jävla kul! Hahah! Sen var det väl lite konstiga människor? Men annars var det riktigt bra! Men jag förstår inte hur vi kunde vara inne i stan i 6 timmar utan att hitta någonting? Menmen...

Iallafall, jag funderar på om jag ska börja trixa på en ny design, svar ja. Min är så deprimerande! Måsta ha en vårigare!


Hahah, gud vad ful! Och damn vad skrynkliga läppar!

Blogg.se krånglar!

Fick verkligen kämpa för att logga in! Men nu har ni litr nytagna bilder, tyvärr är dom inte dom bästa, känner att jag inte fastnade på bild idag.. Aja bättre än inget va?


Lite konstigt format på bilderna men..
Tights-Lindex
Linne-GinaTricot
Cardigan-Gina (49:-!!!!!!!)

Facelook!

Planer = Stan

Och jag ska försöka att inte köpa någonting, för jag sparar till Thailand! Men jag har en jätte snygg Hood som jag vill ha, men jag funderar på om jag ska köpa eller inte? Det får vi se. En sak som är säkert är  att jag och Linnea ska ta en fika, UTOMHUS. Med filt. Det är ju så otroligt mysigt! Med tanke på det fina vädret!

Men nu ska jag börja fixa mig, puss!


Haha liten och söt...

Åh vad hon är söt!

Såg att Malin hade gjort ett väldigt gulligt inlägg om mig! Tyvärr har jag inget redigeringsprogram, inte på den här datorn, så tyvärr kan jag inte göra ett gulligt collage (stavning?)! Men du vet att jag älskar dig iallafall!

Sitter och kollar på plastikoperationer, och jag förstår inte varför? Det är ju vidrigt, det ser såå äckligt ut!

Men nu funtar jag på om jag ska bädda och krypa ner i sängen? Ja jag tror det! Så måste jag städa.. För det är redan stökigt... Klarade det inte i en vecka... Haha kan ta kort så ni får se hur det ser ut.. Alltså två dagar efter jag möblerat om, och städat, alltså, storstädat! Haha nananan...



Åh..

Det omöjliga hände idag!

Det började brinna i Skärholmen så jag var tvungen att stå ute med tights och jeansshort! Ganske bekvämt!
Sen på tal om det, hittade jag typ INGENTING?! Vad är detta? Men det var iallafall en trevlig stund med Malin!

Jag saknar min underbara pojkvän.. Jätte mycket! Vill bara somna i hans famn, det är det underbaraste som finns. På riktigt. Jag älskar honom såååå mycket! Får iallafall hoppas att han har det bra i Las Palmas! Och jag är ju sådär lagom avundsjuk! Aja, han kommer hem på lördag, och jag ifrån Tandådalen/Hundfjället på söndag. Beroende på vilken tid får vi se om jag träffar honom då eller om det blir på måndag! Så snart som möjligt hoppas iallafall jag!




Här sitter jag och myser med min kofa från Gina: 49:- GRYMT

Tjeeena!

Nu ska jag och malin dra till SKHLM! Men nu måste vi dra, vi ses senare! Höres mannen.




RSS 2.0