HAHH

Typ hej jag är jätte ful på morgonen! Men har nästan packat klart, så nästa blir det UMO med mami, sen kommer jag hem, packar klart det allra sista, och sen antar jag att vi åker!! En aning lite kul faktiskt :)

Nu säger mina elaka föräldrar att jag har packat för mycket?! Så jag måste ta ut sakerna?! MEN ÅH! Det kan jag ju inte göra?! Men dom säger att jag kan inte köpa saker om min väska är full -.- Rackarns bananer! Jag har beslutsångest!!


Ful som stryk är man på morgonen också, RAUWR!

Lätt förtjänta pengar asså!

Japp, målat två dörrar nu, fick 600 för det, jag klagar inte!! :)
Men iallafall, nu sitter jag då i soffan på mitt rum, den är fortfarande lite hård, den måste sittas in lite :) men nu ska spotify listan på och jag ska packa! Det är svårt att göra när man ju då inte vet hur lång tid man ska vara borta som jag nu kom på att jag skrev i förra inlägget, men haha, jaa, jag kände för att berätta det två gånger! Men om ni undrar kommer datan vara med, internet också! :)

 


Så har jag ju nu en ny design också, världens finaste? NEJ, så jag ska nog göra en lite mer seriös nån sag, vet ej när iofs! Men det kommer en fin iallafall! :)

 

PACKNING OCH PIZZA!

Så, nu sitter jag här och ska äta pizza till lunch, YUMMI! Inte nyttigt, jag vet, men aa, det funkar helt klart för mig ;) Men iallafall, nu är det så att min La Familia ska på semester, ingen aning om hur länge, men aa. Så det är knaz med o packa, svårt som tusan! Men jag antar att hela garderoben får följa med!

GODMORGON! :)

Bara jag som är trött på detta skitväder?!

Men iallafall, kom nyss hem ifrån gymmet, pumpa hårt asså! Nej men det var galet jobbigt! Helt slut nu... Men såklart blev jag pizzasugen, och köper en pizza med gluten, så nu sitter jag här med värsta gravidmagen och nästan skriker av smärta, inte riktigt, men nästan! SMART TÄNKT EMMA! Nej men nu ska jag spy lite på detta väder! Wääh, jag blir deppad!


Va hände med sommaren o solen egentligen? :(

Hallådär, kött o blåbär!

 

I'm back! Hehe, så nu ska jag börja blogga igen! Och inte glömma det nu heller! En ny design kommer att komma, men jag vet inte när, men nu är jag ju blond igen, och nu kan få några bilder också! Men det är lite orange, men får väl köra på lite silverschampo! :)


Eller en bild får ni!

RSS 2.0