Måndag

Mår bättre idag. Mamma och jag tog ledigt dock, var behövligt. Kände att jag ändå inte kommer få någonting gjort i skolan och kommer dessutom bara vara stressad. Så jag var bara hemma. Med Chris. Och mamma. Mamma städade huset, jag och Chris förstörde det när vi bakade, när vi hade oboy krig. Haha det såg förjävligt ut i hela köket. Men gott var det! Vi läste dock inte hur många havrebollar det skulle bli. Men det var ett recept för 40. Så det räcker gott och väl för mig, iallafall i två tre dagar.. Haha så jävla fula. Men så jävla kul. Har dessutom gott och snusat lite på en man bit ifrån affe. Måste det vara så svårt nr djur går bort?

Aja resten i livet är superbra! Underbara vänner familj osv, och så är det snart jul! Kunde inte vara bättre! Dags att skriva önskelista kanske? Ska fanimej ta tag i det nu på direkten! Vi får höras senare!

Godnatt

Är helt förstörd, godnatt. Vi får höras imorgon.

Bästa 1:a advent..

Min häst dog klockan två idag, min underbara fina vän.. 24 år gammal. Pigg in i det sista. Men ändå. Så otroligt sorgligt. Har nog aldrig gråtit så mycket.. I tre timmar satt jag lutandes mot honom i skogen, i stormen och regnet och sa hejdå grät som en galning, kunde knappt andas. Du bara låg där, så fridfullt. Men är fortfarande lika chockad. Mår illa. Har svullna ögon av allt gråt. Är helt slut i hela kroppen. Kommer ALDRIG glömma dig Alfrö. Min stolta, fega, snälla, klumpiga och underbara pålle!

att städa är det tråkigaste som finns.

Helt klart. Åååh, jag har kämpat som en idiot i säkert en timme nu! Sen förra inlägget publicerades.. Och jag är nte ens halvvägs.. FML. Ska aldrig mer lägga mina saker på golvet, dom ska in i antingen garderoben eller lådorna direkt! Jag blir inte taggad av musiken heller ju.. Behöver en belöning efter detta, helt klart.

Ledsen för uppdateringen igår.

Men jag har spräckt min skärm på iphonen och den är helt förstörd så jag kan inte mobilblogga, och jag hade ingen dator igår för jag hade ganska fullt upp..! I fredags var vi iallafall på en fest på Britas gränd, nära och bra! Det var väl helt okej! Eller fest och fest, det var typ krök eller något! Men iallafall, ibland kan det vara jätte roligt att vara värsta tjejgänget, som i fredags blev det dramadramadrama (tänk er att jag säger det med blåst amerikansk engelska!). Haha och sånt gillar jag! Alltså, det var ju inte roligt på det sättet men aa..

Iallafall, sen vaknade jag och Amanda upp här hemma, av alarmet för den jäveln skulle upp och träna! Och hon hittar ju inte i stuvsta så då var jag tvungen att visa vägen, fattar inte hur svårt det ska vara med tanke på att man följer en och samma väg till stationen! Sen blev det duschen, och shopping med mamma! Haha det blev lite småkraffs och ett par skor med aa, det är nödvändigt! Älskar småkraffs hehe. Sen kom jag hem, och så var det dags att byta om, åka till Chris, och sen dra på bio! Vi mötte Matte Joel och Hanna, och så på In Time, och den var fasen bra! Haha jag var iofs sjukt trött så jag halvsov väl. Och så slog vi på stort! Med blockbuster meny och choklad och corny. Men det är så det ska vara när man är på bio!
Just nu ligger jag i sängen efter att precis ha kommit hem ifrån Chris råå. Mamma har nämligen fått för sig att vi ska hålla på att julifiera vårat hus. Men det är mysigt, så nu ska jag sätta på musiken på högsta volym och börja städa mitt förjävliga rum. Någon dag ska jag måla om har jag bestämt. Just nu är det vitt, men jag ska måla om till typ, beige! WOW vilken skillnad! Nej men jag har en vision om mitt rum.  Måste börja använda vision mer. Fett awesome ord!
Bilden är för någon vecka sen! Fastnar inte på bild, hehe. Konstigt......

Utgåååååång!

Carin va ju inte dålig på att blogga! Gästblogga fler gånger kanske! Jarrå!!! Men nu påbörjar vi kvällen hemma hos Tilda! Yäman!

Hemma nu va!

Sitter just nu i köket så Carin kan få leka lite med min padda! Söta lilla sockret. Så nu blir det gästbloggning! Skyll inte på mig om hon är sämst!

Hejsan allihopa, hur mås det med er? Just nu sitter jag här i sängen och spanar in Emma som flyger runt omkring här i rummet medans hon packar ihop sina saker. Planerna för ikväll ser ut som sånna att vi först tillsammans med Emelie åker hem till mig med varsin pizza och fixar oss snyyygga inför kvällen! Sedan bär det av mot Tilda där alla girlsen möts upp på te bjudning och sedan drar vi ut i nattens dimma... Se you there? Puss så länge.

Ps. Det här är inte första gången ni hör från mig, så håll ögonen öppna!

Fredaaaaag

Sitter i skolan i min underbara mysiga vinterjacka! Spelar Memory på matten, värt! Vi förlorade, ovärt. Och jag som tyckte vi var duktiga, hm, antar att jag tror bättre om människor, eller om allt helt enkelt. Jaja, det är väl bra? Ser alltid någonting positivt i allt. Det är bra, och kul, livet blir lätt som en ballong då, eller kanske som en fjäder? Vad som än är lättast! Har mina fula men underbara uggs på mig. Eller förlåt, shepherds, haha människor blir alltid så sura när man säger uggs, FÖRLÅT, till alla dom jag har förstört livet på när jag sagt uggs!:))

Död

Alltså, passet var det jobbigaste jag har varit med om, jag är helt jävla död!!!!! Och jag ska börja träna gymnastik igen på heltid? Ena halvan av mig säger ungefär: "haha och du ska börja med gymnastik igen jävla fetto?" och andra halvan vill visa motsatsen till första halvan, logik är mitt kall.
Nej men när det var så fruktansvärt jobbigt vill man ju fortsätta så man märker skillnad. Haha för just nu är dom gamla tanterna och gubbarna bättre än mig, känns ju lagom kul! Jag ska bli som mycket bättre än dom så att dom känner sig ägda och slutar på passet, så det så! haha känns illa att mitt mål är att slå 70-åringar!
Nej men nu ska jag fortsätta och titta på böda camping och plåga migsjälv med längtan till Öland 2012! Älskade tradition!

Bild med min älskade Linnea ifrån just, böda!!!!

Jag vill ha sommar

Just precis nu tack. Jag vill kunna gå omkring i underbara kläder, klänningar shorts osv! Inte behöva klä på sig lagar efter lager med kläder..? Snön kan få komma NU och ligga i en månad och sen ska sommaren komma direkt. vore helt perfekt! Men nejnej. Vi är fast vid fuktigt och mörkt.. Jag vill kunna stanna ute om nätterna och inte frysa, vill kunna sitta vid stranden en sommarkväll med vänner, brasa, musik och nattdopp! Det är helt underbart. Har på känn att denna sommar kommer bli världens underbaraste, med helt rätt personer, och nya upplevelser som kommer bli minnen för livet. Saknar lukten av sommarregn och långa mysiga sovmorgornar.. Åh jag saknar ALLT helt enkelt. Min önskan i jul kommer vara att sommaren snabbt ska komma, fort som fan med andra ord.

Författaren av denna bok: Emma Johansson

Fett söta vänner!

Ska snart dra iväg och träna! Denna gången på Friskis! Har ju annars kort på sats.. Men kortet på Friskis går ut i mars så tills dess kör jag dubbelt upp! Ska köra intensiv gympa, haha kärringpass haha, men så jävla kul. Så hörs vi ner efter det!! Önska mig lycka till jag kommer ju dö. Tjejen som är så jävla otränad är på G igen!

Världens sötaste bästavänner?

Skolan nurå

Hänger i skolan, eftersom jag har håltimme då! Ganska chill med hål första lektionen! Lite arg över att jag kunde sovit längre dock, yes..! Menmen! Har as sköna kläder idag, standard! Har egentligen ingenting vettigt att säga..
Så ni får en dagens outfit och facelook! Standard nr.2!

Godnatt!

Måste lägga mig nu så jag orkar med skolan imorgon! Känner mig otaggad till 1000 haha.. Menmen! Saker måste göras! Haha chris åkte hem för ett tag sen, haha fan vad kul vi har! Men nu måste jag vänta tills på lördag innan jag får träffa honom igen, dumma jävla fotboll..! Haha en klockren bild innan jag säger godnatt!!!

Det är okej att vara ful när man är sjuk!

Och såhär går jag omkring idag! Haha det är superskönt, mina tofflor är världens skönaste, tro mig! När man en gång satt på sig dom tar man inte av sig dom.. Dom är jävligt stora bara..! Och det är strlk xs..? Kan ju knappast stämma om ni frågar mig! Så nu kör vi på en dagens outfit! Alltid kul!

Wednesday

Ska sätta mig och börja trixa med en duglig design! Sitter just nu och tittar på akward, det är ju så jävla bra! Lite segt bara att vara sjuk.. Jaha chris kommer sen så det är ju bra, så jag får någonting att göra förutom att sitta och dö framför tv:n! Och så måste jag plugga också... Har ju egentligen matteprov, men jag klagar inte att jag missar det! För jag hatar matte...
Jaha nu får ni en riktigt charmig bild på mig!

Sjuk liten sak som älskar sin ipad

Weho!

Nu skriver jag detta inlägg på min älskade iPad som far kom hem med idag, ganska underbart! Så nu kommer jag ha någonting att sysselsätta mig med imorgon! Är iallafall sjuk... Därför jag inte har bloggat.. För jag har sovit hela jävla dagen.. Och jag har inte heller ätit någonting på tre dagar, och alla ni som känner mig vet att jag är hungrig hela jävla tiden. Så det är sjukt ovanligt att jag inte äter.. Iallafall, nu ska jag gå och rota lite i skaferiet för att se om man har någonting man kan trycka i sig, så jag får lite kraft! Blir nog hemma imorgon också.. Hahabganska bra timing med tanke på att jag har matteprov imorgon! Kan dock inte ladda in någon bild..? Kan inte göra det påa vanliga datorn heller...

Somsagt, minnet

Vad tusan gör jag vaken nu..?

Jag är ledig och gick upp halv sju..! Tack vare Chris.. Den jäveln! Som hade skola. Men det var väl bara att pallra sig upp, och hoppa på bussen så man kunde komma hem och fortsätta sova nu, men nä. Nu är jag i princip pigg.. Det är så sjukt kallt ute också! Har dock inte ramlat idag! Framsteg! Nej men faktiskt, minusgrader minus snö är inte ett plus.. Så låt snön komma nu då!

Igår kollade vi iallafall på grave encouters, och jag tyckte den var skitläskig, faktiskt! Så äcklig. Om jag hade varit i deras situation hade jag tagit livet av mig tror jag. Nej men den var faktiskt bra!

julstämning

Ligger i soffan efter en kämpig dag i skolan! Eller okej jag gick på två lektioner.. Jobbade inte på någon.. Hatar när lärare lägger in HELT onödiga lektioner, när man ändå inte har någonting att göra. Iallafall, nu till saken! Tittar på alfie! Där det är jul, och jag får sånna otroliga julkänslor! Och nästa söndag är det första advent, och det är fyra och en halv vecka kvar tills jullovet, det är ju inte direkt så fel det heller! Vill ha julklappar... Dom flesta säger ju att det mysigaste med julen är att alla är tillsammans, men jag lovar att det bästa är julklapparna, haha. Det är det julen handlar om! Låter antagligen dum i huvudet för dom som inte håller med mig.. Men det är ju klart att det är mysigt med familjen osv, men det hade ju inte varit samma grej utan julklappar, faktiskt!

Sen är ju kylan en annan fråga.. Värme i mitt <3

Helt underbart

Kom nyss på att jag faktiskt är ledig imorgon! Hur nice! Bara kämpa igenom dagen idag! Men det klarar vi nog! Sitter nu i skolan.. Längtar tills det är över sp man kan gå och sova haha. Jag är så överdrivet trött så ni anar inte. Jaja men vi höres senare gullstroppar!

Sängen

Ligger nu i sängen, ska precis stänga ögonen och fara till sagornas värld, yes! Godnatt, uppdaterar mer imorgon! Märker att jag saknat bloggandet faktiskt!

Måste bara skriva en sjukt gullig grej!:
Nasse: hur stavar man till kärlek?
Nalle Puh: det är ingenting man stavar till, det är någonting man känner.

Kan vara det gulligaste någonsin!

Haha designen..

Måste bara säga att designen är verkligen bara tillfällig,  fick lite panik, och gjorde den i PAINT. Så.. Lite cred borde jag ändå ha! Tänkte iallafall bara berätta det! Nej men jag får klura lite på det när jag har tid!

Bloggen vare ja!

Somsagt, mitt minne är uruselt.. Men iallafall. Igår var jag på Twiday! Ifrån 15.30-02.00 satt alltså jag Hanna och Linnea och kollade på alla filmer av Twilight serien, och gaaah vad Jake är snygg! Jag dör. Han blir ju bara snyggare och snyggare för varje film dessutom! Längtar verkligen till nästa film. Men jag vill samtidigt inte att det ska vara slut haha.. Men filmen var faktiskt riktigt bra! Finns en grej jag tyckte var lite dåligt, men det avslöjar jag inte! Men om man gillar Twilight så är den helt klart ett måste!

Skolan idag då. Det jobbigaste jag varit med om tror jag. Först snackade vi om språksociologi som vi ska göra. Intervjua människor om hur dem talar. Verkar dock ganska chill! Sen en så sjukt konstig film.. Clockwork Orange tror jag. Hur tråkig somhelst dessutom. Känns som en ganska värdelös dag om ni frågar mig. Men jaja, hellre det än att slita arslet av sig. Speciellt när man somnade 04.00 inatt..


Att det börjar bli halt osv är så jävla dåligt för min del, jag som är världens klumpigaste person, har ramlat tre gånger idag! Det är inte illa kan jag meddela!

Okej, en chans till.

Nu får vi se hur det funkar.. Och jag uppmanar mina vänner att påminna mig med bloggen! För jag glömmer bort att jag har den ibörjan.. sen efter kanske två veckor kommer jag in i det.. Men somsagt, mitt minne behöver, aa hjälp!

Iallafall, imorgon, är det Twilight på Park som gäller, alla jävla filmerna! Tagga! Natalies kommentar när hon fick reda på att vi ska gå på Park: ''Men hallå? Ska ni gå på bio, i en park?!'' Den människan är ju för underbar. Hon kan verkligen lysa upp ens dag! Det är alla mina vänner bra på iofs! Dom är världens bästa! :)

Idag har jag och Hanna haft myskväll, behövdes! Skulle egentligen gått på Fridas dansuppvisning men fick reda på ganska tunga nyheter så orkade inte det.. Därför var det perfekt med en BästaVänKväll! Och nu funderar jag på om jag ska hoppa ner i sängen! Blev alldeles försent igår! Vid tolv ungefär, haha.. Men så fort det blir mörkt är det dags att sova enligt mig. Har fått det ifrån min mor, som är exakt likadan, förutom det att hennes läggdagstider är aldrig efter nio. Ungefär.


Jag älskar dig min fina vän!

Men dom orden avslutar jag detta inlägg! Och så blir det mobilblogg imorgon! Sov sött!
RSS 2.0